Vopsea termospumanta si protectie la foc structuri metalice

Protectia pasiva impotriva incendiilor reprezinta toate masurile luate cu scopul de a preveni/limita sau stopa raspandirea unui foc. Acest tip de protectie este esentiala pentru siguranta la foc a unei cladiri, pentru salvarea de vieti omenesti si limitarea pagubelor in caz de incendiu.

Vopsea termospumanta pentru acoperire structuri metalice

Utilizand vopsea termospumanta pentru protective impotriva incendiilor, se poate incetini procesul de incalzire a structurilor metalice. Aceasta vopsea termospumanta formeaza un strat izolant pe suprafata metalica prin spumare la o temperature ridicata. Spuma izolatoare asigura stabilitatea structurii metalice timp de 30 – 120  de minute, in functie de sistemul de vopsea selectat. Otelul si implicit structura metalica poate rezista la temperature ridicate in acest mod, pana la 350 – 370 grade C in functie de greutatea sarcinii. Cu cat exista o suprasolicitare a structurii cladirii in functie de greutatea acoperisului, a numarului de etaje exista posibilitatea ca sarcina sa fie mare. Asadar, sistemul de protectie impotriva incendiilor depinde in mare masura de structura cladirii si sarcina exercitata. In acest caz in care sarcina este mare si exista mai multe etaje, de exemplu in mall-uri, este necesara o cantitate de vopsea termospumanta ce poate oferi protectie de 60 min sau pana la 90 de minute.

Masuri importante de luat cand folositi vopsea termospumanta

Atunci cand folositi vopsea termospumanta pentru protectia la foc a structurilor metalice trebuie sa aveti in vedere urmatoarele reguli:

  • Respectati sarcina pe structure si temperature critica a metalului;
  • Aveti in vedere tipul profilelor care urmeaza sa fie acoperite cu vopsea termospumanta;
  • Clasificarea la foc
  • Utilizarea solutiilor in aer liber nu in spatiu inchis
  • Tratamentul inainte de acoperire cu vopsea termospumanta a structurii metalicepentru a evita orice posibilitate de coroziune.
  • Fiti siguri de calitatea lucrarii pentru a evita lucrarile de mentenanta care nu sunt bine efectuate.
  • Recomandam vopsea termospumanta de calitate.

Servicii de acoperire cu vopsea termospumanta

Este foarte importanta luare de masuri de protectie la foc a cladirilor si structurilor metalice, evitam astfel raspandirea unui foc si putem salva vieti omenesti si bunuri. Acoperirea cui vopsea termospumanta ofera rezistenta la foc structurilor metalice si cladirilor. Avem experienta in aplicarea de vopsea termospumanta pentru structurile industriale cat si comerciale. De aceea va oferim cele mai bune si rapide solutii pentru protectie la foc a structuriloe metalice. Înfiintata în 2014 ASIVEC este o societate cu capital privat integral românesc, care are ca obiect de activitate  comercializarea de articole sisteme de alarmasisteme antiincendiusisteme video/cctv care sa sporeasca securitatea dumneavoastra sau a companiei dumneavoastra. Suntem specializati în implementarea  sistemelor de alarma si  împotriva incendiilor pentru protejarea obiectivelor importante si evaluare la risc la securitate fizica. In conditiile unei concurente din ce in ce mai acute intre societati,consideram ca  succesul  apartine companiilor care pun in centrul activitatii lor clientii. In acest sens, ASIVEC  a constientizat ca satisfacerea cerintelor acestora are la baza calitatea realizarii proiectelor. Departamentul tehnic din cadru companiei noastre va sta la dispozitie 24/24 pentru a va raspunde la intrebari si nelamuriri. Totodata va putem  sprijini in gasirea celor mai optime solutii, cu diverse recomandari  sau sfaturi.

Ti-a placut articolul? Share it!
Call Now Button