Sistem Alarma Spatii Comerciale

sistem alarma spatii comerciale
Sisteme de Alarma Spatii Comerciale Medii PARADOX

Sistem de Alarma Spatii Comerciale Paradox

Spectra SP7000 este o centrala de alarma cablata cu 16 zone si 32 de utilizatori (accepta periferice cablate: tastaturi, module, detectori, sirene etc) recomandata a fi utilizata in protejarea spatiilor de dimensiuni mici-medii: locuinte, magazine, sedii firme, depozite, scoli, gradinite, etc..Suporta prin module wireless suplimentare (receptor/unidirectional si emitator-receptor/bidirectional) si periferice wireless cu comunicatie unidirectionala respectiv bidirectionala.

Sistemul permite raportarea evenimentelor catre o firma de monitorizare si interventie rapida sau pe telefoanele personale ale proprietarilor.

Sistem de alarma Spatii Comerciale Mari PARADOX

Sistem de Alarma Spatii Comerciale Paradox

Paradox Digiplex EVO192 este o centrala alarma antiefractie cu 192 de zone si facilitati pentru control acces. Prezinta 8 intrari de zona pe placa (16 cu dublare de zona), extensibile la 192 zone via BUS pe comunicatie cu 4 fire multibus. Este un sistem ideal pentru cladiri de birouri, depozite de mari dimensiuni sau spatii comerciale ce necesita un numar mare de senzori.

Centrala suporta pana la 254 de module de extensie, avind un numar  maxim de 999 utilizatori grupate pe 8 partiti. De asemenea, EVO192 are buton de reset (revenire la valorile initiale si restart), buton pentru activarea/dezactivarea iesirii auxiliare siceas în timp real cu baterie de backup (nu necesita DGP2-TM1). Centralele EVO utilizeaza aceeasi programare, suporta seria PCS, modulul IP (IP100) si apelatorul vocal (VDMP3). 

Cu ce te putem ajuta?

Indiferent daca ai nevoie de achizitionarea si / sau instalarea unui sistem de alarma pentru un apartament, o casa sau un spatiu comercial, ne poti contacta pentru a discuta in amanunt despre produsele si / sau serviciile de care esti interesat.

Te invitam sa descoperi sectiunea noastra de blog unde poti gasi mai multe articole care ti-ar putea fi de folos. In pagina de blog dorim sa publicam periodic articole utile si interesante despre solutii de securitate integrate si automatizari ce iti vor face viata mai sigura si mai usoara.

Call Now Button