Sisteme Detectie Incendiu Adresabile

sistem detectie incendiu adresabil teletek

Sistem Detectie Incendiu Adresabil Teletek

Sistem Detectie Incendiu Adresabil TELETEK Simpo este un sistem ce contine  o centrala de incendiu adresabila cu 1 bucla, solutia ideala pentru instalatiile de mici dimensiuni. Sistemul  poate fi extinsa pana la 2 bucle folosind modulul LOOP TTE, cu acoperire pe 48 zone si 250 de dispozitive per bucla. Un numar maxim de 64 de sisteme  SIMPO pot fi conectate intr-o retea redundanta RS485 sau retea Ethernet. Statusul sistemului poate fi vizualizat pe ecranul LCD cu 4 linii x 40 simboluri si prin LED-urile indicatoare. Dispune de 3x intrari, 5x iesiri monitorizate si 4x iesiri 15A/24VDC nemonitorizate, progamabile. Centrala SIMPO este capabila de a memora pana la 10240 de evenimente, acestea fiind transmise catre software-ul de monitorizare Oberserver via LAN (protocol ModBUS). Se alimenteaza la 90 – 264 VAC, 47 – 440 Hz, 4.2 A, accepta baterie backup de 12V/48Ah si functioneaza la temperaturi cuprinse intre -5°C si +40°C.

Sistem Detectie Incendiu Adresabil TELETEK IRIS PRO este un sistem de detectie alarmare in caz de incendiu incendiu ce contine o centrala adresabila cu 1 bucla, extensibila pana la 4 bucle conform configuratiei hardware. Suporta 2 protocoale de comunicare: Teletek Electronics (bucla IRIS TTE) si seria System Sensor (bucla IRIS SS), in functie de tipul de dispozitiv folosit. In configuratia centralei, ambele bucle TTE si SS pot fi implementate in acelasi timp. Acopera pana la 96 de zone si se pot conecta un numar maxim de 250 de dispozitive per bucla TTE/198 per bucla SS. Un numar maxim de 64 de centrale IRIS PRO pot fi conectate intr-o retea redundanta RS485(modul optional) sau retea Ethernet (TCP/IP integrat). Informatiile legate de statusul sistemului pot fi vizualizate pe ecranul LCD si prin LED-urile indicatoare de zone si avarii, integrand un ceas in timp real si mod day/night complet. De asemenea, dispune de 4x iesiri monitorizate, 4x iesiri 15A/24VDC nemonitorizate, progamabile, pana la 250 de intrari/iesiri programabile si o memorie de pana la 10000 de evenimente. Se alimenteaza la 230 VAC ±10%, 50/60 Hz, 7A, accepta baterie backup de 12V/48Ah si functioneaza la temperaturi cuprinse intre -5°C si +40°C. 

sistem detectie incendiu adresabil bentel fire class

Sistem Detectie Incendiu Adresabil Bentel

Sistemul de Detectie Incendiu Adresabil Bentel este un sistem adresabila, conceputa pentru a fi simplu de instalat si utilizat, oferind simplitatea unui sistem conventional si beneficiile tehnologiei digitale adresabile FireClass. Permite conectarea a 3 circuite de dispozitive la aceasta centrala cu o bucla, asigurand o mai mare flexibilitate si simplificand procesul de cablare. Odata ce dispozitivele sunt conectate, sistemul poate fi adresate automat printr-un singur clic. Dispozitivele sunt alocate automat pe 128 zone, in functie de bucla fizica la care sunt conectate. Daca configuratia sistemului trebuie modificata si dispozitivele re-adresate sau zonele reprogramate, functia efectueze simultan testarea si programarea. Software-ul de configurare este usor de folosit, cu interfata grafica care afiseaza toate dispozitivele conectate la diferite zone. Un tool de calcul al bateriei si cablurilor este inclus in software pentru a ajuta instalatorul sa dimensioneze sistemul. Un software pentru harti grafice, bazat pe structura hartilor pe multiple niveluri, permite vizualizarea Intelli-Zone va reduce semnificativ timpul de configurare, permitand instalatorului sa la distanta, in timp real, a oricarei stari de bucla, zona si punct, iar interfata utilizatorului cu butoane de control (reset, silence, evacuare) permite gestionarea sistemului din orice locatie.

 

 

Centrala FC503 suporta pana la 250 de dispozitive, alocate pe 128 zone, pana la 8 repetoare si 7 panouri din seria FC500. Centrala comunica folosind comunicatorul PSTN integrat sau optional prin placa IP si module externe GSM/GPRS, cu posibilitatea de a stoca pana la 4000 de evenimente. Are tensiune de alimentare 230 VaC 50 Hz (-15/+10%), curentul pe bucla fiind de pana la pana la 1 A, PSU max de 1.5 A/27.6 Vdc si suporta acumulatori de pana la 17 Ah. Functioneaza la temperaturi cuprinse intre -5°C si +40°C. 

sistem detectie incendiu adresabil polon alfa

Sistem Detectie Incendiu Adresabil Polon-Alfa

Sistemul Detectie la Incendiu Adresabil Polon-Alfa este recomandat pentru protecție împotriva ,incendiilor a diferitelor tipuri de cladiri, de dimensiuni mici, medii sau mari, de exemplu. Hoteluri, banci, magazine, clădiri istorice, clădiri „inteligente”, etc .. Posibilitatea de a aborda elemente liniare permite identificarea locului de foc, cu o precizie de un singur detector. Panoul de control permite, de asemenea, să controleze și să monitorizeze dispozitivele externe de securitate, cum ar fi porți de foc, trape de fum, etc, și să furnizeze informații despre foc către stația de monitorizare în ambele versiuni – digitale și analogice. După ce a primit semnalul de alarmă, în funcție de varianta programată a alarmei, panoul de control poate actiona, printre altele, sirene și relee de ieșire din interiorul unității.

 

Panoul de control al POLON 4900 poate interopera cu panourile de control POLON 4900 și POLON 4500. Într-o rețea poate funcționa până la 31 de unități care permite instalarea în sistem a mai mult de 31.000 elemente adresabile.

Panoul de control al POLON 6000 este recomandat pentru protecție împotriva incendiilor în clădiri de marime medie, mari sau foarte mari, în special clădiri cu structură complexă sau cum ar fi: hoteluri, birouri, depozite, obiective istorice, fabrici, clădiri „inteligente” cu un numar mare de dispozitive de securitate care au sisteme de incendiu automatizate. Sistemul poate fi integrat cu ușurința in sistemele BMS existente pe piață.

sistem detectie incendiu adresabil utc fire security kilsen

Sistem Detectie Incendiu Adresabil UTC Fire-Security

Sistem Detectie Incendiu Adresabil UTC Fire & Security este un sistem  adresabila de incendiu UTC Fire & Security de 1 bucla extensibil pana la 3 bucle cu 128 adrese pe bucla si protocol Kilsen; Sistemul este unul dintre cele mai bune de pe piata roamana, avind in vedere raportul calitate-pret. Afisajul grafic LCD afiseaza 20 de zone pana la maxim 40 LED-uri; Centrala ofera 2 iesiri supervizate de sirena/pompieri, 2 iesiri supervizate si 2 nesupervizate dedicate pentru alarma si defect. Programarea PC-ului se poate face prin cele 3 interfete USB. Monitorizare IP prin interfata TCPIP unde se pot lega pana la 32 de centrale si repetoare in retea.

sistem detectie incendiu adresabil bosch

Sistem Detectie Incendiu Adresabil Bosch

Sistem Detectie Adresabil BOSCH sunt sisteme profesionale de detectie si alarma la incendiu folosite in zone industrial( uzine, fabrici), centre comerciale, cladiri de birouri, hale si depozite cu suprafete mari. Centralele BOSCH vin incorporate intr-o carcasă cu un controler de panou, sursă de alimentare, modul controler baterie și un modul de buclă LSN. În funcție de necesitățile specifice proiectului, centrala de detecție incendiu poate fi extins cu până la patru module de buclă LSN 0300 A, în total șase module funcționale. Fiecare buclă poate conține până la 254 de elemente LSN. Ecran 7″ de înaltă rezoluție, cu culori strălucitoare, pentru a indica alarme și evenimente.Suport tactil de 8″, cu butoane fixe și programabile, care pot fi adaptate în funcție de situație.Kitul include o licență premium pentru controlerul de panou.

sistem detectie incendiu adresabil schrack seconet

Sistem Detectie Incendiu Adresabil Schrack-Seconet

Sistem de Detectie Incendiu Adresabil  Schrack sunt sisteme dezvolatate si fabricate in Austria si Germania, respecta cerintele celor mai noi standarde in vigoare (standarde europene, directive ale corpurilor de pompieri, institute de testare si certificare, etc.) si inglobeaza cele mai noi tehnologii si descoperiri stiintifice.

 

Tehnologia de bucla Integral X-LINE Schrack Seconet
Integral X-LINE, un circuit de bucla cu functii si caracteristici inovatoare, poate fi utilizat cu toti membrii familiei Integral IP: pana la 250 elemente pot fi conectate pe o bucla de maxim 3500 metri lungime. Timpii foarte mici de pornire a buclei transforma activitatea de punere in functiune intr-un proces simplu si rapid chiar si cu numarul maxim de elemente conectate pe bucla

Atentie !!!

Inainte de achizionarea unui sistem detectie avertizare si semnalizare la incendiu va rugam sa luati legatura cu unul din specialisti nostri in vederea ofertari cat mai corecte in functie de proiectul tehnic propus ( negatie, acolo unde este cazul). Vizonarea locatie, consultanta de specilitate si ofertarea sunt gratuite.

Te invitam sa descoperi sectiunea noastra de blog unde poti gasi mai multe articole care ti-ar putea fi de folos. In pagina de blog dorim sa publicam periodic articole utile si interesante despre solutii de securitate integrate si automatizari ce iti vor face viata mai sigura si mai usoara.

Call Now Button