Instalare Interfoane

instalare interfoane

Interfonul a devenit un mod de securitate de-a lungul timpului, atat pentru cei care locuiesc la bloc, cat si pentru cei care locuiesc la casa sau pentru cladirile de birouri. Interfonul are rolul de a facilita comunicarea dintre beneficiar si vizitator, astfel te poti bucura si de o siguranta sporita.

Orice cladire dotata cu un interfon va oferi locatarilor sau persoanelor care isi desfasoara activitatea in interiorul acesteia mai mult confort, control sporit si siguranta.

 • Siguranta – este principalul atu al unui interfon, atunci cand apartamentul sau casa ta sunt dotate cu un interfon, nivelul de siguranta este sporit, acest sistem iti permite sa fii selectiv cu persoanele care vor sa obtina acces in imobil, astfel scad sansele ca persoanele ce prezinta o amenintare sa patrunda in locuinta ta.
 • Confort – confortul este un alt avantaj prezentat de interfoane, prin intermediul unui astfel de sistem, procesul de comunicare este facilitat, iar necesitatea de deplasare pentru a permite accesul vizitatorilor in imobil dispare. Mai mult decat atat, accesul tau in imobil se va realiza mult mai simplu, prin intermediul tagurilor/cartela de acces sau cod Pin ( format din 4 cifre)
 • Rezistenta in timp – un interfon de calitate nu se va defecta in timp, acesta este creat pentru a face fata temperaturilor scazute/ridicate, vantului sau ploilor, actelor de vandalism si sustragere fortata.
instalare interfoane casa

Instalare Interfoane Casa

Daca locuiti la casa atunci instalarea unui interfon va permite acesul usor si rapid atita a dumnevoastra prin trecerea ,,tagului,, prin dreptul postului de exterior, dar si a vizitatorilor prin deschiderea controlata din interiorul casei.

Interfon Casa este compus din:

 • Post Exterior Interfon Casa – este panoul ce se monteaza in exteriorul porti pietonale si are ca scop comunicarea  audio cu panoul de interior prin apasarea unui buton. Postul de exterior este conceput pentru a rezista la intemperi, actiuni de vanzadalizare sau sustragere fortata. In postul exterior se pot incorpora  cititor de proximitatea pentru carduri sau taguri  astfel incat acesul din exterior sa face usor si rapid.
 • Post Interior Interfon Casa– este panoul de control al interfonului, in functie de postul de exterior pot fi unul sau mai multe posture de interior instalate. Din postul interior al interfonului se poate comunica cu exteriorul si se poate deschide yala electromagnetica atasata portii pietonale prin apasare de buton. In cazul in care nu doriti sa fiti deranjat intro anumita perioada, postul de interior al interfonului are buton de inchis/deschis ceea ce va ofera linistea de care aveti nevoie.
 • Yale Electromagnetica – in functie de poarta pietonala, yala poate fi de mai multe feluri:

– Yala Ingropata se monteaza in interiorul cadrului porti,  manerul din exterior este fix, cel din interior mobil (pentru a facilita deschiderea porti din interior)
– Yala Aplicata dreapta/stanga cu butuc pentru chei 
– Yala Aplicata dreapta/stanga cu buton deschidere interior

 • Sursa de Alimentare – simpla sau cu back-up se foloseste pentru alimentarea intregului circuit.
instalare interfoane bloc

Instalare Interfoane Bloc

Instalarea Interfonului la bloc este ideala pentru protejarea bunurilor depozitate pe scara blocului (biciclete, carucior pentru copii, etc.) dar si pentru limitarea accesului persoanelor straine, mai ales pentru locatari blocului ce locuiesc la parter sau etajul 1, fiind cei mai expusi la acte de vandalism sau furturi.

Interfon Bloc este compus din:

 • Post exterior – este consola principala unde toate posturile de interior din apartamente se conecteaza, de aceea este foarte important sa stim din start numarul de apartamente pentru care se doreste instalarea interfon bloc. Panoul de exterior este rezistent la intemperii, acte de vandalism sau sustragere fortata si are o parola de instalare, astfel acesta nu poate fi utilizat ulterior, in cazul unui furt.

Deschiderea usi prin intermediul panoului exterior poate fi facuta prin 2 moduri:

 • Cod de acces – fiecare locatar poate avea un cod de acces format din 4 cifre
 • Tag sau Cartela – fiecare locatar poate avea una sau mai multe taguri/carduri de acces.

Pentru blocurile care au mai multe intrari/iesiri in exterior se pot monta mai multe posturi exterioare in functie de numarul de usi existente.

 • Post Interior – se monteaza in interiorul apartamentului, prin intermediul acestuia puteti comunica cu persoanele din exterior ce va apeleaza si le puteti oferi acces. In cazul in care nu doriti sa fiti deranjat intro anumita perioada, postul de interior al interfonului are buton de inchis/deschis ceea ce va ofera linistea de care aveti nevoie, fara a afecta alte posture de interior.
 • Yale Electromagnetica : in functie de usa yalele pot fi:

– Yala Ingropata se monteaza in interiorul cadrului porti,  manerul din exterior este fix, cel din interior mobil (pentru a facilita deschiderea porti din interior)
– Yala Aplicata dreapta/stanga cu butuc pentru chei
– Yala Aplicata dreapta/stanga cu buton deschidere interior

 • Distribuitor – are rolul de a conecta posturile din interior pentru fiecare palier/etaj astfel incat nu este necesara cablare tuturor posturilor de interior direct in postul de exterior.
 • Sursa de Alimentare – simpla sau cu back-up se foloseste pentru alimentarea intregului circuit.

Cu ce te putem ajuta?

Indiferent daca ai nevoie de instalarea si / sau achizitionarea unui interfon pentru un apartament, o casa, un bloc sau un spatiu comercial, ne poti contacta pentru a discuta in amanunt despre produsele si / sau serviciile de care esti interesat.

Te invitam sa descoperi sectiunea noastra de blog unde poti gasi mai multe articole care ti-ar putea fi de folos. In pagina de blog dorim sa publicam periodic articole utile si interesante despre solutii de securitate integrate si automatizari ce iti vor face viata mai sigura si mai usoara.

Call Now Button