Politica de confidentialitate

Echipa ASIVEC incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa iti oferim tie, utilizatorului site-ului, o experienta online sigura, care sa nu afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care tu le introduci in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care le ai in vedere.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal.

Noi utilizam informatiile stranse , indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor tale, de a solutiona intrebarile tale, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont, ti-ai dat acordul asupra utilizarii datelor tale cu caracter personal pentru a fi informat prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite  si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul tau precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre noi este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul tau este protejat de parola;  Echipa ASIVEC depune toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

Call Now Button