Mentenanta Sisteme Supraveghere Video

mentenanta sisteme supraveghere video

Mentenanta Sisteme Supraveghere Video – reprezinta totalitatea operatiunilor de intretinere si reparatie a unui Sistem de Supraveghere Video. Lucrarile de mentenanta, in special persoanelor juridice sunt obligatori conform legi 333 Art. 92 litera E si au ca scop mentinerea in stare de functionalitatea a sistemelor supraveghere video. Lucrarile de mentenanta a sistemelor supraveghere video sunt executate doar de personal autorizat ( Licenta I.G.P.R.) in baza unui contract de mentenanta sisteme supraveghere video.

Mentenanta Sisteme Supraveghere Video – Interventii

 • Interventii Semestriale – In baza unui contract de mentenanta sunt asigurate gratuit 2 interventii anuale ( o interventie la 6 luni ) conform legislatiei in vigoare.
 • Interventii la cerea Beneficiarului – se pot asigura un numar de interventii nelimitate contra cost prin apelare Telefonica ( 0728461919) sau prin e-mail ( mentenanta@asivec.ro)

Mentenanta Sisteme Supraveghere Video – Preturi

 • Pret Interventii Semestriale – este un tarif fix incepind de la 200 de ron + TVA ( 1 obiectiv),  stabilit prin contractul mentenanta sistem supraveghere video. Pretul final a unei interventii semestriale se stabiliteste in urma unei vizionari a obiectivului propus pentru interventii semstriale, unde se stabileste cu exactitate, gradul de risc al obiectivului, dimesiunile spatiului, tipul de sistem supraveghere video, etc.

La finalul lucrarilor de mentenanta semestriale se vor trece in jurnalul de mentenanta observati legate de starea sistemului supraveghere video( functionalitate, numarul de camera video si amplasarea lor, defectiuni remediate). Jurnalul de Service este obligatoriu si se prezinta lucratorilor din  Politia Romana – Compartimentul Directie Ordine Publica  fie in urma unui control inopinat sau solictari acestora in scris.

 • Tarif Interventii la cererea Beneficiarului – astfel de interventii se fac numai la cererea Beneficiarului iar tariful poate varia in functie de complexitatea situatiei. Pentru interventiile urgente ce nu pot fi amante ( Camere video Defecta, Hdd Defect, DVR/Never defect, Etc. ) pretul va fi stabilit in functie de ora/orele ce sunt necesare remedieri situatiei, pentru interventiile ce pot fi amanate ( suplimentare sistem supraveghere video), tariful se stabileste in urma unei oferte acceptate de catre beneficiar.

Mentenanta Sisteme Supraveghere Video – Operatiuni Efectuate

 • Deplasare unei echipe specializate in locatie
 • Verificarea traselor de cablu interioare/exterioare.
 • Verificarea sursei de alimentare, Switch-uri Poe si UPS
 • Verificare componentelor: DVR/NVR, Hdd, Camere de supraveghere, Etc
 • Verificare conexiune cu DVR/NVR sau aplicatii pe telefoane, tableta, laptop.
 • Ajustarea camerelor de supraveghere.
 • Schimbarea componentelor defecte in urma unui deviz/oferte.
 • Curatarea componentelor de praf sau impuritati.
 • Operatiunea va fi inregistrata in registru/jurnalul de control.

Cu ce te putem ajuta?

Indiferent daca ai nevoie de mentenanta si / sau achizitionarea unui sistem de supraveghere video pentru un apartament, o casa sau un spatiu comercial, ne poti contacta pentru a discuta in amanunt despre produsele si / sau serviciile de care esti interesat.

Te invitam sa descoperi sectiunea noastra de blog unde poti gasi mai multe articole care ti-ar putea fi de folos. In pagina de blog dorim sa publicam periodic articole utile si interesante despre solutii de securitate integrate si automatizari ce iti vor face viata mai sigura si mai usoara.

Call Now Button