Despre Asivec

Comercializam sisteme de alarma profesionale de protectie atat la interior cat si la exterior.

Asivec.ro comercializeaza o gama variata de echipamente si accesorii pentru siguranta dumneavoastra: sisteme de alarma la efractiesisteme antiincendiusisteme video/cctvvideointerfoneinterfoniesisteme control acces si pontajautomatizari. Viata dumnevoastra va fi mult mai usora prin implementarea sistemelor de automatizare pe care Asivec vi le pune la dispozitie. Departamentul tehnic din cadru companiei Asivec va sta la dispozitie pentru a va raspunde la intrebari si nelamuriri, totodata va putem sprijini in gasirea celor mai optime solutii, cu diverse recomandari sau sfaturi.

De ce sa mai cauti solutii pentru sisteme de supraveghere video bazate pe camere de supraveghere video si solutii de inregistrare video DVR ? Pentru dumneavoastra vrem sa furnizam solutii complete de securitate la cele mai competitive preturi si o calitate superioara. Livrari in toata tara, inclusiv Bucuresti, Constanta, Cluj Napoca, Alba Iulia, Brasov, Craiova, Iasi, Sibiu, etc

Sisteme de supraveghere video: sisteme de supraveghere video HD (Turbo HD – Hikvision, HDCVI – Dahua), sisteme de supraveghere IP si sisteme de supraveghere video analogice clasice (SD). Tehnologiile care stau la baza sistemelor de supraveghere Turbo HD si HDCVI au fost dezvoltate de Hikvision, respectiv Dahua, cei mai mari producatori la nivel mondial. Sistemele de supraveghere HD functioneaza la rezolutii 720p / 1080p / 4K, permit transmiterea a 3 semnale (video, audio si date) pe acelasi cablu, pe distante de pana la 500 metri. Alege produsele originale!

Sisteme de alarma: cablate sau wireless, de la cei mai importanti producatori: Paradox, DSC, Cerber;

Automatizari pentru porti si usi de garaj: Hormann (numarul 1 in Europa), BFT, Allmatic, V2, Beninca, Proteco, Nice, Erreka, Roger;

Interfoane audio si videointerfoane: Doorbird, Electra, Commax;

Instalari sisteme de supraveghere si de securitate : Incercam prin firmele instalatoare partenere sa funizam solutii complete si eficiente de securitate pentru companii sau persoane fizice pe tot cuprinsul tarii. Instalam sisteme de supraveghere video , bazate pe camere de supraveghere, ip sau analog, sisteme de alarma wireless sau cablate cu comunicare PSTN sau GSM / GPRS, si alte sisteme de securitate.

Sisteme supraveghere video, sisteme de alarma, sisteme securitate, instalari sisteme de supraveghere, camere de supraveghere video, importatori sisteme de supraveghere. Camere de supraveghere de exterior, camere de supraveghere de interior, camere de supraveghere IP, sisteme de alarma profesionale, sisteme de securitate bazate pe camere de supraveghere video.

Call Now Button