Sisteme Stingere Aerosoli

sisteme stingere aerosoli dspa
sisteme de stingere cu aerosoli dspa

Sisteme de Stingere cu Aerosoli DSPA

Descriere Sistem:  Sistemele cu aerosoli reprezinta o alternativa economica de stingere incendii si utilizeaza ca agent de stingere aerosoli de sodiu si
potasiu.

 

De ce aerosoli?

·       sistem eficient la un pret redus

·       nu este necesara retea de deversare

·       fara impact asupra stratului de ozon

·       nu contribuie la incalzirea globala

·        sistemele cu aerosoli nu sunt recomandate in spatii cu prezenta umana permanenta

 

Tipuri de actionare:

·       manual-mecanica

·       termica, in urma topirii unui fuzibil

·       electrica , in urma primirii unei comenzi de la centrala de detectie incendiu

Mod de Functionare:  Agentul de stingere rupe lantul reactiei de combustie intrucat particulele aerosolului creaza o suprafata larga pentru capturarea radicalilor de ardere. Sistemele au o eficienta ridicata in incendiile de clasa A (focuri celulozice), clasa B (incendiu provocat de gaze si lichide inflamabile) si clasa C ( incendiu provocat de echipamente electrice si electronice ).Pentru a declansa unitatea de aerosoli, este necesar un dispozitiv pirotehnic de aprindere care, prin caldura degajata, transforma compusul solid direct in stare gazoasa de aerosol (sublimare).

Utilizare: Camere Server, Arhive, Depozite Birotica, Depozite Materiale Lemnoase, Depozite Combustibil, etc.

Atentie !!!

Avind in vedere complexitatea sistemelor de stingere cu aerosoli, va rugam sa ne contactati pentru a dimensiona si oferta cat mai corect. Vizionarea, consultanta si ofertarea sunt gratuite.

Te invitam sa descoperi sectiunea noastra de blog unde poti gasi mai multe articole care ti-ar putea fi de folos. In pagina de blog dorim sa publicam periodic articole utile si interesante despre solutii de securitate integrate si automatizari ce iti vor face viata mai sigura si mai usoara.

Call Now Button