Caracteristici camere supraveghere utilizate la exterior

Un sistem de supraveghere video este foarte util în locurile unde există riscul de a se produce infracționalități sub formă de spargeri de imobile, furturi, etc. Achiziționarea și instalarea unei camere de supraveghere este cel mai bun mod de a opri pe toți aceia care atentează la siguranța personală saua bunurilor. În acest ghid vreau să îți explic cum poți alege camere de supraveghere performante în funcție de caracteristicile lor, pentru o siguranță sportită.

Lumina mai slabă. Cu cât este mai scăzută calitatea unei camere de supraveghere cu atât se vede mai bine în întuneric pe modul vizibilitate nocturnă. Pentru o vizibilitate cât mai bună noaptea poți seta camera de supraveghere pe 0 lux, cu iluminatoare IR incorporate. În cazul în care în curte luminile sunt aprinse poți seta 0,01 lux.

Cablarea. Uneori poate fi dificil să ajungi cu cablarea la camera de supraveghere acolo unde o dorești amplasată. De aceea recomandarea noastră este să cauți acele camere de supraveghere care au mai puțin cablaj în cazul în care camera trebuie amplasată mai aproape de o sursă de curent.

Stil. Îți dorești camere supraveghere care să fie ușor de observat sau să treacă neobservată? Acele camere de supraveghere ușor de observat sunt un factor de descurajare eficient a raufăcătorilor.

Reglabil. O cameră fixă are un singur punct de focalizare, care poate fi un lucru bun atunci când ai doar un singur punct de supravegheat. Dacă dorești să urmărești o zonă mai mare ai nevoie de camere de supraveghere mai mari, la un unghi înclinat.

Mod de înregistrare. Atunci când nu ești acasă, poți avea surpriza să ai musafiri nepoftiți. De aceea este recomandat să investești într-o cameră care poate înregistra continuu imagini pe un calculator sau chiar pe un card video.

Acces web. Este posibil să ai nevoie de o camera de supraveghere care se poate conecta la rețeaua de internet. Astfel vei putea primi imagini in timp real pe telefon sau pe laptop.

Calitatea imaginii. Este foarte important atunci când achiziționezi camere de supraveghere să ai în vedere calitatea imaginii. Camere digitale au o calitate a imaginii foarte crescută față de camerele analogice.

Rezisteța la condițiile meteo. Unele camere de supraveghere sunt mai eficiente decît altele când sunt expuse la condițiile meteo de afară. Camera trebuie să funcționeze atât la temperaturi extreme cât și la temperaturi scăzute sau ploaie. Astfel că dotările tehnice trebuie să fie superioare, de aceea este indicat achiziționarea unei camere de supraveghere cu rating ridicat.

În caz că vă doriți un sistem de supraveghere modern și sigur nu ezitați să ne contactați atât telefonic cât și pe email. Răspundem prompt pentru că ne intereseaza siguranța dumneavoastră.

Ti-a placut articolul? Share it!
Call Now Button