Sisteme Detectie Incendiu Conventionale

sistem detectie incendiu conventional bentel

Sistem Detectie Incendiu Convetional Bentel

Sistem Detectie Incendiu Conventional Benteleste un sistem  conventional complet de detectie si semnalizare incendiu de la Bentel format dintr-o centrala antiincendiu conventionala, detectori de fum cu socluri, buton de panica incendiu, sirena de interior, sirena de exterior. Sistemul se poate suplimenta cu pana la 128 de detectori de fum, temperatura sau butoane de incendiu. Centrala de incendiu are sursa si transformator incluse precum si compartiment pentru 2 acumulatori pentru functionarea in caz de lipsa tensiune de la retea. Fiecare zona este echipata cu o iesire de alarma (open colector) pentru controlul barierelor (usilor) impotriva incendiilor. Sistemul de detectie si semnalizare incendiu are toate certificarile si standardele necesare, fiind agreat si recomandat de inspectoratele pentru situatii de urgenta.

sistem detectie incendiu conventional unipos

Sistem Detectie Incendiu Conventional Unipos

Sistem Detectie Incendiu Conventional UniPOS– este un sistem  conventional complet de detectie si semnalizare incendiu de la UniPOS format dintr-o centrala antiincendiu conventionala, detectori de fum cu socluri, buton de panica incendiu, sirena de interior, sirena de exterior. Sistemul se poate suplimenta cu pana la 128 de detectori de fum, temperatura sau butoane de incendiu. Centrala de incendiu are sursa si transformator incluse precum si compartiment pentru 2 acumulatori pentru functionarea in caz de lipsa tensiune de la retea. Fiecare zona este echipata cu o iesire de alarma (open colector) pentru controlul barierelor (usilor) impotriva incendiilor. Sistemul de detectie si semnalizare incendiu are toate certificarile si standardele necesare, fiind agreat si recomandat de inspectoratele pentru situatii de urgenta.

Atentie !!!

Inainte de achizionarea unui sistem detectie avertizare si semnalizare la incendiu va rugam sa luati legatura cu unul din specialisti nostri in vederea ofertari cat mai corecte in functie de proiectul tehnic propus ( negatie, acolo unde este cazul). Vizonarea locatie, consultanta de specilitate si ofertarea sunt gratuite.

Te invitam sa descoperi sectiunea noastra de blog unde poti gasi mai multe articole care ti-ar putea fi de folos. In pagina de blog dorim sa publicam periodic articole utile si interesante despre solutii de securitate integrate si automatizari ce iti vor face viata mai sigura si mai usoara.

Call Now Button