Instalare Videointerfoane

instalare videointerfoane

VideoInterfon – In ultima vreme tot mai multe persoane pun accent pe siguranta si confortul  familie sau afaceri, din aceste motiv Instalarea Videointerfon devine o solutie de securitate ce ofera o siguranta sporita a spatiului rezidential sau incintei unde isi desfasoara activitatea, acestea fiind protejate eficient impotriva evenimentelor neplacute.  Videointerfonul este un echipament de securitate  ce are la baza acelasi principiu de functionare ca si Interfonul audio, in schimb pe langa sistemul audio, videointefonul permite si vizualizarea celor care doresc acces in locuinta dumneavoastra.

Avantaje Instalare VideoInterfon

Siguranta – cel mai important avantaj pe care instalarea unui videointerfon va poate oferi, este un grad sporit de securitatea, daca prin intermediul unui simplu interfon puteam realiza doar o conversatie audio, cu ajutorul Videointerfonul se poate vizualiza persoana care doreste accesul, astfel incat anumite brese de securitate umane  sa fie reduse sau chiar inexistente. Conectand telefonul/tableta la un videointerfon veti putea vizualiza persoanele de la distanta, care doresc acces, astfel familia si bunurile dumneavoastra vor fi mereu in siguranta. Un videointerfon iti da posibilitatea de a inregistra scurte clipuri video, fie de la persoane care nu te-au gasit acasa, dar au vrut sa-ti lase un mesaj, fie il poti programa sa inceapa inregistrarea atunci cand cineva se afla la poarta.

Confort – instalare videointefon este ideala mai ales pentru persoanele care locuiesc la casa, oferindule un acces controlat din interiorul locuintei utilizand postul de interior, astfel drumul pana la poarta nu va mai fi o problema. De asemenea, videointerfonul elimina nevoia de a relationa cu persoana din exterior, pentru a o identifica, aspect care constituie un alt avantaj in materie de confort, in cazul acesta persoana din exterior nu va stii ca dumneavoastra sunteti acasa.

instalare videointerfoane casa

Instalare VideoInterfon Casa

In ultima vremea necesitatea de siguranta a familiei  dus la dezvoltatea sistemelor de videointerfon. Daca la sistemele interfon, comunicarea se facea doar audio, la sistemele Videointerfon, comunicarea se face audio dar se pot vizualiza imagini cu apelantul, astfel veti stii intotdeauna daca intradevar persoana care doreste accesul in locuinta dumneavoastra este ,,curierul, posta romana, mentenata centrala gaz,,. Conectand telefonul/tableta la un VideoInterfon veti putea vizualiza persoanele de la distanta, care doresc acces, astfel familia si bunurile dumneavoastra vor fi mereu in siguranta. Un videointerfon iti da posibilitatea de a inregistra scurte clipuri video, fie de la persoane care nu te-au gasit acasa, dar au vrut sa-ti lase un mesaj, fie il poti programa sa inceapa inregistrarea atunci cand cineva se afla la poarta.

 

Instalare VideoInterfon Casa – Etapele instalarii

  • Intelegere cat mai bine a nevoilor viitorului Beneficiar, ofertarea cat mai in detaliu, alegerea celei mai eficiente soluti
  • Pregatirea terenului in vederea montari – alegerea traseelor de cablu, stabilirea  strapungerilor peretilor( acolo unde este necesar), verificarea porti pietonale.
  • Executarea cablajului, Montarea panourilor atit cel de interior cat si cel de exterior, montarea Yalei Electromagnetice.
  • Punerea in functiunea, verificarea si instruire utilizator.

Aplicati pe telefon sau alte setari.

instalare videointerfoane bloc

Instalare VideoInterfon Bloc

Instalare videointerfon bloc poate fi o prima masura de securizare a unui bloc, mai ales daca acesta este situat intr-un cartier neprietenos. Siguranta locuintei este un factor extrem de important pentru linistea ta si a familiei tale! Un videointerfon contribuie semnificativ la sentimentului de securitate al locatarilor, fiecare avind  control total asupra accesului in blocul. Instalare Videointerfon Bloc iti ofera posibilitatea sa vizualizezi persoana care apeleaza, astfel indetifici  usor apelatantul care doreste acces in bloc fara a fi nevoie sa ai o comunicare verbala si fara ca apelantul sa stie ca tu esti in apartament. Postul de interior cu monitor de 4”sau 7” iti ofera posibilitatea de a fi oprit sau pornit pentru momentele de relaxare.Instalare VideoInterfon Bloc – Etapele instalarii

  • Intalniri si discuti cu Asociatia de locatari, ofertarea cat mai in detaliu, alegerea celei mai eficiente solute pentru a multumi fiecare locatar
  • Pregatirea terenului in vederea montari – alegerea traseelor de cablu, stabilirea  strapungerilor peretilor( acolo unde este necesar), verificarea usi de acces.
  • Executarea cablajului, Montarea panourilor atit cele de interior cat si cel de exterior, montarea Yalei Electromagnetice, montarea distribuitoarelor pe fiecare etaj
  • Punerea in functiunea, verificarea si instruire utilizatorilor.

Aplicati pe telefon sau alte setari.

Cu ce te putem ajuta?

Indiferent daca ai nevoie de instalarea si / sau achizitionarea unui videointerfon pentru un apartament, o casa, un bloc sau un spatiu comercial, ne poti contacta pentru a discuta in amanunt despre produsele si / sau serviciile de care esti interesat.

Te invitam sa descoperi sectiunea noastra de blog unde poti gasi mai multe articole care ti-ar putea fi de folos. In pagina de blog dorim sa publicam periodic articole utile si interesante despre solutii de securitate integrate si automatizari ce iti vor face viata mai sigura si mai usoara.

Call Now Button