Sistem Alarma Casa

sistem alarma casa
Sistem de Alarma Case Vile Wireless AJAX

Sistem de Alarma Casa Wireless Ajax

Ajax Starter  este un sistem performant wireless (fara fir), ce te ajuta sa iti protejezi familia, sa iti securizezi locuinta, atit ziua dar in special pe timpul nopti prin intermediul optiuni ,,Night Mode,,. Sistemul poate fi conectat la orice dispecerat de monitorizare si interventie fara costuri aditionale. Prin intermediu aplicatiei, gratuite  Ajax Security, veti avea un control total al sistemului de pe telefonul mobil, astfel veti putea crea scenari, armare/dezarmare, panica, armare pe timp de noapte, puteti verifica temperatura in camera sau chiar in exteriorul locuintei. Toate dispozitivele sistemului sunt wireless (fara fir), au baterii cu o durata viata de pana la 7-8 anii si o acoperire de pana la 2.000m.

Sistemul Cuprinde:

1- Centrala – AJAX Hub WH este o centrala utilizata in monitorizarea si controlarea dispozitivelor de retea cu o transmisie de pana la 2000m. Centrala poate fi monitorizata pe telefon prin aplicatia AJAX sau la dispeceratul firmei de paza fara costuri suplimentare.

1- TASTATURA – AJAX Keypad WH este o tastatura wireless cu touch pentru armarea si dezarmarea sistemelor Ajax. Permite armarea partiala si armarea se poate face dintr-un singur buton.

5- Detectori de miscare wireless – AJAX MotionProtect WH, detecteaza miscare pe o distanta de 12 m, avand unghiul de 88.5° orizontal si 80° vertical. Proceseaza semnalele digital si sensibilitate este reglabila pe 3 niveluri diferite.

1- Contact magnetic – AJAX DoorProtect WH este un detector magnetic wireless pentru usi si ferestre.

1- Sirena Exterior – HomeSiren BL este o sirena wireless cu putere acustica reglabila intre 81 – 105 dB, compatibila cu unitatile de control Hub, Hub Plus si Hub 2 de la Ajax.

1-Telecomanda AJAX – SpaceControl BL este o telecomanda cu 4 butoane utilizata pentru armare/armare pe timp de noapte si dezarmare. De asemenea, poate fi utilizat drept buton de panica. 

Sistem de Alarma Case Vile Cablat Paradox

Sistem de Alarma Casa Cablat Paradox

 Având o tehnologie de comunicaţie sigură, posibilităţi flexibile de extensie şi tastaturi cu un design atrăgător, produsele din gama Spectra SP sunt soluţia ideală pentru orice aplicaţie rezidenţială sau comercială ce necesită până la 32 zone de protecţie.

Noua serie Spectra SP vă oferă acum mai multe avantaje şi facilităţi: un mod inovativ de armare (StayD – protecţie 24 ore din 24, 7 zile pe săptămână), mai multe zone (maxim 32) precum şi suport pentru noul apelator vocal (VDMP3) sau modulul internet (IP100). 

Sistemul Cuprinde:

 

1-Centrala Cablata PARADOX StayD si aplicatia iParadox (suport pentru iPhone si Android) • BUS extensie cu 4 fire • centralele sunt extensibile la 32 zone – oricare dintre acestea poate fi radio • schimbare automată a orei de vară/iarnă • buton de reiniţializare (resetare la valorile implicite şi repornire) • numere de telefon multiple: 3 pt dispecerate de monitorizare, 5 pt apelare personală.

 

1-Tastatura K10 sau K636 PARADOX sunt  tastaturi ideale pe confortul dumneavoastra. De la seria K636 cea mai simplista tastatura  produsa  de cei de la PARADOX pana la TM50 o tastura cu touch de ultima generatie, PARADOX vine in sprijinul dumneavoastra pentru a va crea un nivel de securitate sporit.

 

5-Detector de miscare NV5 PARADOX digital infrarosu, de inalta performanta, Procesare digitala (FADEC) • lentilă cilindrica/sferica Paradox 1  – generaţia 3a: 3D Lodif®Fresnel cea mai performantă din industrie, acoperire: 10x10m, unghi de detecţie 90° si 0.5m de la perete • pattern de detecţie egalizat ce asigură o sensibilitate uniformă in zona protejata.

 

1-Contact magnetic PARADOX cu banda autoadeziva; suruburi montaj incluse; disponibil in 2 variante de culoare: alb si maro;  28Vdc, 0.5A, 10W.

 

1-Set 2 Telecomenzi – pentru aramare-dezarmare de la distanta, avind inclus la cererea clientului si buton de panica. 

 

1-Sirenă de Exterior  PARADOX complet supervizată, rezistentă la intemperii (IP54), cu flash stroboscopic încorporat. • răspuns rapid la semnalele de alarmă-Include Acumulator 12V-4Ah.

Sistem de Alarma Case Vile Wireless Paradox

Sistem de Alarma Casa Wireless Paradox

Experimentati un nou mod de a trai in siguranta cu caracteristica StayD oferita in sistemele de securitate wireless MG5000 si MG5050. Caracteristica revolutionara StayD reprezinta o filozofie complet inversa care rezolva toate problemele cu orice sistem de securitate facut astazi. Un sistem StayD este intotdeauna inarmat si dezarmat numai partial atunci cand intra sau iese cineva dintr-o locatie, exact opusul unui sistem clasic de securitate care este intotdeauna dezarmat si trebuie armat pentru a oferi protectie.

Sistemul Cuprinde:

1-Centrală Magellan cu emiţător-receptor radio – 32 zone • Stay D si aplicatia iParadox • 32 zone (oricare dintre acestea poate fi radio) • 32 utilizatori si 32 telecomenzi • 2 partitii • 2 intrari de zona pe placa • numere de telefon pentru raportare evenimente (3 – monitorizare statie, 5 – personale, 1 – raportare pager) • metoda noua de armare pe perioada somnului • supervizare la interferente RF

1-Tastatura Wireless Paradox K37 este o tastatura wireless, cu afisaj LCD si 32 de zone pe 2 partitii. Indicatoare separate de stare pentru 2 partitii armare totala/de noapte/partiala/dezarmare

5-Detectori radio de Mişcare Analogic PARADOX mono-optic cu imunitate la animale 18-40Kg Distanţa:11x11m şi p. la 15m pentru razele centrale cu unghi de 88.5° • rază acţiune: 70m

1-Contact Usa radio PARADOX – suportă două zone independente433/868MHz; disponibil în 2 culori: alb sau maro • rază radio de actiune:  60m

1-Sirenă de Exterior  PARADOX complet supervizată, rezistentă la intemperii (IP54), cu flash stroboscopic încorporat. • răspuns rapid la semnalele de alarmă

Cu ce te putem ajuta?

Indiferent daca ai nevoie de achizitionarea si / sau instalarea unui sistem de alarma pentru un apartament, o casa sau un spatiu comercial, ne poti contacta pentru a discuta in amanunt despre produsele si / sau serviciile de care esti interesat.

Te invitam sa descoperi sectiunea noastra de blog unde poti gasi mai multe articole care ti-ar putea fi de folos. In pagina de blog dorim sa publicam periodic articole utile si interesante despre solutii de securitate integrate si automatizari ce iti vor face viata mai sigura si mai usoara.

Call Now Button