Sistem supraveghere CCTV pentru acasa sau la birou

Lumea este intr-o continuă evoluție și tehnologia se schimbă pe zi ce trece. Suntem conectați mereu la noile dispozitive, încăt am devenit dependenți. Ne îndreptăm cu pași repezi către o perioadă în care tehnologia va face totul pentru noi. Suntem ingrijorați de propria noastră securitate, sau a familiei, siguranța la locul de muncă și de aceea ne orientăm atenția către achiziționarea unui sistem supraveghere video. Camerele CCTV sunt de dimensiuni mici și pot fi instalate cu ușurință în diferite locuri, ele putând să se conecteze atât la telefon, tabletă, monitor pentru a putea urmări imaginile transmise. Dacă nu ști cum să alegi un sistem supraveghere profesional, citește acest articol în care îți vom explica de ce și cum să alegi un sistem supraveghere pentru casa ta și nu numai.

Capacitatea de a surprinde spatii largi

Zona pe care vrei să o supraveghezi influențează alegerea camerei și rețelei de care ai nevoie. Este ideal să măsori spațiul pentru a ști tipul și cantitatea de camere necesare  pentru a putea instala un sistem supraveghere. Camerele de tipul PTZ sunt recomandate pentru zonele mai mari de acoperire. Cu o cameră Canon poți monitoriza zone uriașe, pentru că are un unghi de vizibilitate de 112 grade. Firma noastră îți poate pune la dispoziție un sistem supraveghere video profesional pentru siguranța casei sau al altui obiectiv pe care dorești să fie supravegheat 24/24 ore. Produsele din cadrul categoriei Sisteme Video/CCTV de pe site-ul nostru sunt foarte diverse si corespund întocmai nevoilor tale. Tot ceea ce trebuie să faci este să ne contactezi direct telefonic de pe site-ul asivec.ro iar noi îți vom răspunde prompt și te vom ajuta să alegi produsul dorit.

Claritatea imaginii de care ai nevoie

Spațiul pe care vrei să îl monitorizezi este un factor care determină rezoluția camerei video a sistemului de supraveghere. Ca de exemplu spațiile largi vor avea nevoie de camera cu rezoluție mare pentru a fi sigur de calitatea imaginii, că nu v-a fi compromisă atunci când se va face zoom. Birourile sau sălile de conferință, recepție vor avea nevoie de camera de supraveghere cu rezoluție mai mică. Nu întotdeauna camera cu rezoluția cea mai bună este cea ideală. Totuși este important să evaluați fiecare spațiu pentru a a cheltui banii în mod eficient.

Condițiile de iluminat sunt importante

Este foarte important să testezi camerele în funcție de condițiile de iluminare prezente în locația în care vrei să instalezi un sistem supraveghere. Atât la interior cât și la exterior datorită condițiilor vremii, cantitatea de lumină naturală de la soare poate diferi. De aceea atunci când vrei sa instalezi un sistem supraveghere trebuie să iei în considerare amplasarea camerei în funcție și de luciul și reflexia parchetului, o altă iluminare puternică care creează strălucire, etc. Binențeles există o varietate de tehnologii care pot asigura captura imaginilor în orice condiții de iluminare. Tehnologia de filtrare a luminii cum sunt filtrele IR pot amplifica sau reduce cantitatea de lumină care ajunge la sensor, rezultând imagini clare atât în timpul zilei cât și în timpul nopții.

Totul este la un preț convenabil

Siguranța casei sau la locul de muncă este foarte importantă în aceste vremuri și de aceea poți achiziționa cele mai bune sisteme de supraveghere pe care asivec.ro ți le pune la dispoziție. Oferim deasemenea mentenanță la sistemele achiziționate de la noi pentru o siguranță sporită. Totul la un preț convenabil. De aceea caută pe site-ul nostru asivec.ro acele echipamente de care crezi că ai nevoie și care le poți găsi în categoriile:

  • Sisteme video full HD
  • Dvr/Nvr
  • Camere Video IP
  • Camera Speed Dome
  • Camere speciale
  • HDD Surveillance
  • Accesorii Sisteme Video/CCTV
Sistem supraveghere CCTV pentru acasa sau la birou
Scroll to top
Call Now Button