Videointerfoane case/vile

Un videointerfon poate fi montat atat la casa, cat si la bloc, mai ales daca acesta este situat intr-un cartier mai periculos. Siguranta locuintei este un factor extrem de important pentru linistea ta si a familiei tale! Un videointerfon contribuie semnificativ la cresterea sentimentului de securitate, tu avand control total asupra accesului pe proprietatea ta

Spre deosebire de clasicul interfon, atat de des intalnit la case sau blocuri, un videointerfon asigura si mai multa siguranta si confort,pentru  ca tu poti vedea cine suna la usa, fara sa fii nevoit sa raspunzi. Astfel, un videointerfon iti da posibilitatea atat sa auzi, cat si sa vezi cine e la poarta sau la usa blocului tau. Mai departe, decizia de a permite accesul e in mainile tale.

Un videointerfon permite accesul usor si rapid in casa ta, tot ce trebuie sa faci este sa treci cartela magnetica prin fata dispozitivului si usa este deschisa.

Poti stii in permanenta cine se afla in fata casei sau a blocului, chiar daca nu esti acasa! In functie de modelul de videointerfon ales, poti accesa aceste imagini si de pe internet, atunci cand pleci in concediu! Mai mult, poti alege ca videointerfonul sa te apeleze pe telefonul mobil, atunci cand cineva suna la poarta!

Scroll to top
Call Now Button