Filtrare

 • Pret
  Lei - Lei
 • Producator
  0
SET VIDEOINTERFON COLOR

Videointerfoanele color vin cu un plus de securitate, ele permitand si vizualizarea persoanei  care doreste accesul in imobilul dumneavoastra. Yala electromagnetica care se monteaza pe usa de accesa imobilului, trebuie sa fie corect aleasa in functie de mai multi factori: tipul de inchidere si pozitionarea acesteia pe cadrul usii/portii, mod de fixare si reglare, conditiile de functionare (in interior sau exterior).

Sortare după:
Produse pe pagină:
SET VIDEOINTERFON COLOR COMMAX ECOSET Lite
DESCRIERE : Videointerfonul Ecoset Lite Commax  CDV-43K are un monitor color TFT LCD cu diagonala 4.3 inch (11 cm), un receptor audio detasabil de tipul telefoanelor cu fir cu panou cu butoane sensibile la atingere. Setul accepta in configuratie maxima 1 camera + 2 monitoare + 2 extensii audio DP-4VHP. SETUL CONTI..
SET VIDEOINTERFON COLOR COMMAX ECOSET
DESCRIERE : Setul de videointerfon Commax ECO SET se instaleaza foarte simplu si rapid, cablarea fiind pe 4 fire de la monitor la camera si pe 4 fire de la camera la yala. Camera are vedere pe timp de noapte iar unghiul este reglabil. Atat imaginea cat si sunetul videinterfonului Commax sunt impecabile oferind un confort sp..
SET VIDEOINTERFON COLOR COMMAX ECOSET H
DESCRIERE : Set videointerfon Commax ECO SET H color format din monitor TFT de 4 inch Hands-Free CDV-40Q si camera DRC-40K. Setul de videointerfon Commax ECO SET H se instaleaza foarte simplu si rapid. Camera are vedere pe timp de noapte iar unghiul este reglabil. Atat imaginea cat si sunetul videinterfonului Commax sunt imp..
SET VIDEOINTERFON COLOR COMMAX COLOR FAM COMPLET
DESCRIERE : Set videointerfon color format din monitor LCD 7” CDV-70K cu butoane touch si camera DRC-40K, setul accepta in configuratie maxima 2 camere + 2 monitoare + 2 extensii audio DP-4VHP.SETUL  CONTINE:   1 Monitorul Commax Color Fam CDV-70K :  va permite sa raspundeti la usa din confortul casei sau..
SET VIDEOINTERFON COLOR COMMAX PROSET COMPLET
DESCRIERE : Set videointerfon compus din monitorul CDV-70KPT si camera de exterior DRC-40KPT, monitor color 7" TFT LCD. SETUL  CONTINE:   1 Monitorul Commax Color Fam CDV-70KPT :  monitor color 7" TFT LCD, suporta cablare pe 4 fire cu posturile de exterior (maxim 2 posturi) si o extensie audio DP-4VH..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)