Filtrare

 • Pret
  Lei - Lei
 • Rezolutie
  0
  0
  0
  0
 • Numar de camere
  0
  0
  0
  0
 • Distanta ir
  0
  0
  0
 • Model camera
  0
 • Mod de instalare
  0
 • Producator
  0
Sisteme Video Full HD

Camerele de supraveghere HD/HDCVI/TURBO HD  sunt camere de rezolutie full hd 1920x1080 pixeli si sunt net superioare ce rezolutie camerelor de supraveghere de 700 1000 de linii tv fiind de aceeasi calitate cu camerele de supraveghere ip. Avantajul acestor camere consta in cablarea pe cablu coaxial - facand posibila upgradarea sistemelor de supraveghere video cctv vechi, deja cablate cu cablu coaxial prin simpla inlocuire a camerelor de supraveghere!

Sortare după:
Produse pe pagină:
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 2 CAMERE IRP 1080p
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 2 CAMERE IRP 1080p Descriere Generala Sistemul de supraveghere cu 2 camere Hikvision de 2 Megapixeli pe tehnologie de transmisie HighDefinition. Sistemul de inregistrare DVR 4 canale este fabricat de Hikvision iar camerele de supraveghere sunt de 2 megapixeli cu lentila de pana la 12mm..
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 2 CAMERE IRP 720p
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 2 CAMERE IRP 720p Descriere Generala Sistemul de supraveghere cu 2 camere Hikvision de 1 Megapixel pe tehnologie de transmisie HighDefinition. Sistemul de inregistrare DVR 4 canale este fabricat de Hikvision iar camerele de supraveghere sunt de 1 megapixel cu lentila de pana la 12mm au..
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 2 CAMERE IT 3MPx
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 2 CAMERE IT 3MPx Descriere Generala Sistemul de supraveghere cu 2 camere Hikvision de 3 Megapixel pe tehnologie de transmisie HighDefinition. Sistemul de inregistrare DVR 4 canale este fabricat de Hikvision iar camerele de supraveghere sunt de 3 megapixel cu lentila de pana la 12mm. Pr..
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 2 CAMERE IT3 1080p
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 2 CAMERE IT3 1080p Descriere Generala Sistemul de supraveghere cu 2 camere Hikvision de 2 Megapixeli pe tehnologie de transmisie HighDefinition. Sistemul de inregistrare DVR 4 canale este fabricat de Hikvision iar camerele de supraveghere sunt de 2 megapixel1 cu lentila de pana la 12mm..
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 2 CAMERE IT3 3MPx
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 2 CAMERE IT3 3MPx Descriere Generala Sistemul de supraveghere cu 2 camere Hikvision de 3 Megapixel pe tehnologie de transmisie HighDefinition. Sistemul de inregistrare DVR 4 canale este fabricat de Hikvision iar camerele de supraveghere sunt de 3 megapixel cu lentila de pana la 12mm. P..
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 2 CAMERE IT3Z 5MPx
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 2 CAMERE IT3Z 5MPx Descriere Generala Sistemul de supraveghere cu 2 camere Hikvision de 5 Megapixeli pe tehnologie de transmisie HighDefinition. Sistemul de inregistrare DVR 4 canale este fabricat de Hikvision iar camerele de supraveghere sunt de 5 megapixel cu lentila de pana la 12mm...
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 2 CAMERE IT5 1080p
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 2 CAMERE IT5 1080p Descriere Generala Sistemul de supraveghere cu 2 camere Hikvision de 2 Megapixeli pe tehnologie de transmisie HighDefinition. Sistemul de inregistrare DVR 4 canale este fabricat de Hikvision iar camerele de supraveghere sunt de 2 megapixeli cu lentila de pana la 12mm..
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 2 CAMERE IT5 3MPx
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 2 CAMERE IT5 3MPx Descriere Generala Sistemul de supraveghere cu 2 camere Hikvision de 3 Megapixel pe tehnologie de transmisie HighDefinition. Sistemul de inregistrare DVR 4 canale este fabricat de Hikvision iar camerele de supraveghere sunt de 3 megapixel cu lentila de pana la 12mm. P..
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 2 CAMERE IT5 5MPx
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 2 CAMERE IT5 5MPx Descriere Generala Sistemul de supraveghere cu 2 camere Hikvision de 5 Megapixel pe tehnologie de transmisie HighDefinition. Sistemul de inregistrare DVR 4 canale este fabricat de Hikvision iar camerele de supraveghere sunt de 5 megapixel cu lentila de pana la 12mm. P..
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 4 CAMERE IRP 1080p
SISTEM VIDEO TURBO HD HIKVISION 4 CAMERE IRP 1080p Descriere Generala Sistemul de supraveghere cu 4 camere Hikvision de 2 Megapixeli pe tehnologie de transmisie HighDefinition. Sistemul de inregistrare DVR 4 canale este fabricat de Hikvision iar camerele de supraveghere sunt de 2 megapixeli cu lentila de pana la 12mm..
Afişare 1 - 10 din 34 (4 pagini)