Sisteme stingere gaz inergent

Mod de Functionare : Sistemele de stingere incendiu cu INERGEN au la baza principiul reducerii concentratiei de oxigen in interiorul volumului protejat sub nivelul de intretinere a combustiei. Dupa deversarea gazului INERGEN, persoanele aflate in incinta protejata pot sa respire confortabil, intrucat usoara crestere a concentratiei de dioxid de carbon mareste capacitatea hemoglobinei de a asimila oxigenul si de a-l transporta la tesuturi. Este singurul gaz din lume testat pe subiecti umani si, in consecinta, acceptat oriunde in lume.

Caracteristicile gazului : INERGEN-ul (IG-541) este un gaz inert care are in compozitia sa 52% azot, 40% argon si 8% dioxid de carbon. Fiind derivat din gaze ce se gasesc in mod natural in atmosfera, este singurul agent perfect ecologic, adica: nu are niciun impact asupra stratului de ozon, nu contribuie la incalzirea globala si nu produce compusi chimici remanenti in atmosfera. Nu produce scaderea brusca a temperaturii in zona protejata sau reducerea vizibilitatii.

UTILIZARE : Zone cu tehnica de calcul, zone cu sisteme robotice, tezaur bancar, arhive, camere de comanda, linii de productie, depozite sau zone tehnice. 

Scroll to top
Call Now Button