Filtrare

 • Pret
  Lei - Lei
 • Numar de senzori
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Producator
  0
Sisteme de Alarma Wireless

      Sistemele de alarma wireless  sunt sisteme de alarma fara fir, usor de instalat si programat. Ele vin insotite de manual de instalare in limba romana. Pentru aceste sisteme gasesti o gama completa de senzori si accesorii wieless, sirena, tastatura, chiar si senzor desoc sau inundatie. De ce sa alegi sa instalezi un sistem de alarma wireless? Un sistem de alarma wireless este unul dintre cele mai bune variante de protectie a locuintei si prezinta mai multe avantaje. Dintre avantajepe pe care le au sistemele de alarma wireless remarcam flexibilitate mare, sunt eliminate cablurile, comunicare la distante foarte mari, includ notificari GSM. Atentie si  ce sisteme de alarma wireless alegeti, cu siguranta se gasesc si alarme wireless ieftine, dar urmariti ca acele alarme sa corespunda cerintei dumneavoastra, iar vanzatorul sa ofere suport tennic la instalare, in cazul incare va hotarati sa instalati singur sistemul.
 
Ce inseamna armare pe timp de noapte?
In momentul cand mergeti la somn sau stati in casa, puteti arma contactul magnetic instalat pe usa de acces,astfel ca oricine ar incerca sa patrunda pe usa,instant sistemul de alarma wireless va sesiza. Contactati magnetici pot fi instalati sipe geamurile care se deschid astfel ca veti fi protejat si in cazul in carelocuiti intro casa/vila.
 
Ce trebuie sa urmariti la alegera sistemului de alarma:
·        sa sepoata dispeceriza si sa poata transmite catre dumneavoastra evenimentele
·        sa fieinsotita de manual de instalare in limba romana
·        sa fiecertificata cu standardul de calitate CE
·        sa fieprodusa de o companie de incredere

 

Sortare după:
Produse pe pagină:
SISTEM de ALARMA PARADOX WIRELESS 1 SENZOR
SISTEM de ALARMA PARADOX WIRELESS 1 SENZOR Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru apartamente unde este nevoie doar de un singur senzor de miscare sau in orice alte spatii unde nu este necesar decat utilizare unui singur senzor de miscare.Sistemul poate fi :Conectat la..
SISTEM de ALARMA PARADOX WIRELESS 2 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX WIRELESS 2 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru apartamente unde este nevoie doar de 2 senzorii de miscare sau in orice alte spatii unde nu este necesar decat utilizare maxim a doi senzorii de miscare.Sistemul poate fi :Conectat la or..
SISTEM de ALARMA PARADOX WIRELESS 3 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX WIRELESS 3 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru apartamente unde este necesar instalare de trei senzorii de miscare in special apartamentele situate la parter sau primul etaj unde posibilitatea de escaladare este mult mai mare. De asem..
SISTEM de ALARMA PARADOX WIRELESS 4 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX WIRELESS 4 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru apartamente unde este necesar instalare de patru senzori de miscare in special apartamentele situate la parter sau primul etaj unde posibilitatea de escaladare este mult mai mare. Sistem..
SISTEM DE ALARMA PARADOX WIRELESS 5 SENZORI
 SISTEM de ALARMA PARADOX WIRELESS 5 SENZORIDescriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru case/vile care au 3 camere la parter (living-bucatarie-dormitor sau birou) si 2-3 dormitoare la etaj. De asemenea sistemul poate fi montat in orice alt spatiu care nu necesaita mai mu..
SISTEM de ALARMA PARADOX WIRELESS 6 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX WIRELESS 6 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru case/vile care au 3 camere la parter (living-bucatarie-dormitor sau birou) si 3 dormitoare la etaj. De asemenea sistemul poate fi montat in orice alt spatiu care nu necesaita mai mult de 6..
SISTEM de ALARMA PARADOX WIRELESS 8 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX WIRELESS 8 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru case/vile care au mai multe camere, unul dintre senzori poate fi montat in mansarda. De asemenea sistemul poate fi montat in orice alt spatiu care nu necesaita mai mult de 8 senzori de mis..
SISTEM de ALARMA PARADOX WIRELESS 10 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX WIRELESS 10 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru case/vile care au mai multe camere, unul dintre senzori poate fi montat in mansarda. De asemenea sistemul poate fi montat in orice alt spatiu care nu necesaita mai mult de 10 senzori de m..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)