Filtrare

 • Pret
  Lei - Lei
 • Numar de senzori
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Producator
  0
Sisteme de Alarma Cablat

Instalarea sistemelor de alarma cablate  estenecesara pentru protectia electronica a persoanelor si bunurilor impotrivafurturilor. In prezent, aceste sisteme pot fi achizitionate la costuri mult maimici decat cele wireless, fiind recomandate tuturor proprietarilor, cu scopuldescurajarii infractorilor si avertizarii patrunderii persoanelor neautorizatein spatiul supravegheat.

Sistemele pot fi conectate la un dispecerat carealerteaza echipa de interventie rapida si politia ce vor interveni chiar inmomentul efractiei.

Sortare după:
Produse pe pagină:
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 1 SENZOR
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 1 SENZOR Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru apartamente unde este nevoie doar de un singur senzor de miscare sau in orice alte spatii unde nu este necesar decat utilizare unui singur senzor de miscare.Sistemul poate fi :Conectat la o..
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 2 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 2 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru apartamente unde este nevoie doar de doi senzorii de miscare sau in orice alte spatii unde nu este necesar decat utilizare maxim a doi senzorii de miscare.Sistemul poate fi :Conectat la or..
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 3 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 3 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru apartamente unde este necesar instalare de trei senzorii de miscare in special apartamentele situate la parter sau primul etaj unde posibilitatea de escaladare este mult mai mare. De asemen..
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 4 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 4 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru apartamente unde este necesar instalare de patru senzori de miscare in special apartamentele situate la parter sau primul etaj unde posibilitatea de escaladare este mult mai mare. Sistemul..
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 5 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 5 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru case/vile care au 3 camere la parter (living-bucatarie-dormitor sau birou) si 2-3 dormitoare la etaj. De asemenea sistemul poate fi montat in orice alt spatiu care nu necesaita mai mult de 5 ..
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 6 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 6 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru case/vile care au 3 camere la parter (living-bucatarie-dormitor sau birou) si 3 dormitoare la etaj. De asemenea sistemul poate fi montat in orice alt spatiu care nu necesaita mai mult de 6 se..
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 8 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 8 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru case/vile care au mai multe camere, unul dintre senzori poate fi montat in mansarda. De asemenea sistemul poate fi montat in orice alt spatiu care nu necesaita mai mult de 8 senzori de misca..
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 10 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 10 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru case/vile care au mai multe camere, unul dintre senzori poate fi montat in mansarda. De asemenea sistemul poate fi montat in orice alt spatiu care nu necesaita mai mult de 10 senzori de mis..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)