Filtrare

 • Pret
  Lei - Lei
 • Numar de senzori
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Producator
  0
Sisteme de Alarma Cablat

Instalarea sistemelor de alarma cablate  este necesara pentru protectia electronica a persoanelor si bunurilor impotriva furturilor. In prezent, aceste sisteme pot fi achizitionate la costuri mult mai mici decat cele wireless, fiind recomandate tuturor proprietarilor, cu scopul descurajarii infractorilor si avertizarii patrunderii persoanelor neautorizate in spatiul supravegheat. Un sistem de alarma cablat prezinta anumite avantaje. Este mai stabil din punct de vedere al conexiunii, dat fiin prezenta unui cablu care face legatura intre centrala si senzori. singura modalitate de oprire a unui sistem de alarma cablat este taierea cablurilor. pe un sistem de alarma cablat se pot monta mai multe module si accesorii decat pe un sistem de alarma wireless. Aceste sisteme de alarma cablate pot fi conectate la un dispecerat care alerteaza echipa de interventie rapida si politia ce vor veni chiar in momentul savarsirii efractiei.

Sortare după:
Produse pe pagină:
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 1 SENZOR
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 1 SENZOR Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru apartamente unde este nevoie doar de un singur senzor de miscare sau in orice alte spatii unde nu este necesar decat utilizare unui singur senzor de miscare.Sistemul poate fi :Conectat la o..
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 2 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 2 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru apartamente unde este nevoie doar de doi senzorii de miscare sau in orice alte spatii unde nu este necesar decat utilizare maxim a doi senzorii de miscare.Sistemul poate fi :Conectat la or..
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 3 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 3 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru apartamente unde este necesar instalare de trei senzorii de miscare in special apartamentele situate la parter sau primul etaj unde posibilitatea de escaladare este mult mai mare. De asemen..
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 4 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 4 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru apartamente unde este necesar instalare de patru senzori de miscare in special apartamentele situate la parter sau primul etaj unde posibilitatea de escaladare este mult mai mare. Sistemul..
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 5 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 5 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru case/vile care au 3 camere la parter (living-bucatarie-dormitor sau birou) si 2-3 dormitoare la etaj. De asemenea sistemul poate fi montat in orice alt spatiu care nu necesaita mai mult de 5 ..
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 6 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 6 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru case/vile care au 3 camere la parter (living-bucatarie-dormitor sau birou) si 3 dormitoare la etaj. De asemenea sistemul poate fi montat in orice alt spatiu care nu necesaita mai mult de 6 se..
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 8 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 8 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru case/vile care au mai multe camere, unul dintre senzori poate fi montat in mansarda. De asemenea sistemul poate fi montat in orice alt spatiu care nu necesaita mai mult de 8 senzori de misca..
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 10 SENZORI
SISTEM de ALARMA PARADOX CABLAT 10 SENZORI Descriere Generala – Sistem de Alarma PARADOX Acest sistem de alarma este recomandat pentru case/vile care au mai multe camere, unul dintre senzori poate fi montat in mansarda. De asemenea sistemul poate fi montat in orice alt spatiu care nu necesaita mai mult de 10 senzori de mis..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)