Sisteme de alarma wireless ajax starter

1 Centrala – AJAX Hub WH este o unitate centrala utilizata in monitorizarea si controlarea dispozitivelor de retea. De asemenea, colecteaza datele prin tehnologia avansata de conectare wireless Jeweller pe frecventa 868/915 MHz. 

1 TASTATURA – AJAX Keypad WH este o tastatura wireless cu touch pentru armarea si dezarmarea sistemelor Ajax. Permite armarea partiala si armarea se poate face dintr-un singur buton. Se conecteaza la sistemul de securitate AJAX prin protocolul protejat Jeweller, la distante de pana la 1300 m in spatiu deschis.

1 Detectorul de miscare wireless – AJAX MotionProtect WH, detecteaza pe o distanta de 12 m, avand unghiul de 88.5° orizontal si 80° vertical. Proceseaza semnalele digital si sensibilitate reglabila pe 3 niveluri diferite. . Se conecteaza la sistemul de securitate AJAX prin protocolul protejat Jeweller, la distante de pana la 1300 m in spatiu deschis.

1  Contact magnetic – AJAX DoorProtect WH este un detector magnetic wireless pentru usi si ferestre. Se conecteaza la sistemul de securitate AJAX prin protocolul protejat Jeweller, la distante de pana la 1200 m in spatiu deschis.

1 Sirena Interior – HomeSiren BL este o sirena wireless cu putere acustica reglabila intre 81 – 105 dB, compatibila cu unitatile de control HubHub Plus si Hub 2 de la Ajax. Potocolul Jeweller asigura comunicarea bidirectionala intre unitatea de control si sirena pe o distanta de pana la 2000 m in spatiu deschis (extensibila prin adaugarea unui repetor ReX).

1 Telecomanda – AJAX SpaceControl BL este o telecomanda cu 4 butoane utilizata pentru armare si dezarmare. De asemenea, poate fi utilizat drept buton de panica. Se conecteaza la sistemul de securitate AJAX prin protocolul protejat Jeweller, la distante de pana la 1300 m in spatiu deschis.

Scroll to top
Call Now Button