Filtrare

 • Pret
  Lei - Lei
 • Producator
  0
  0
  0
Module Conectare Dispecerat/SMS/Internet


Sortare după:
Produse pe pagină:
COMUNICATOR SEKA BUS
SPECIFICATII TEHNICE: Modul GPRS abonat dedicat centralelor DSC Power Series, PARADOX, BENTEL; conectare magistrală (DSC) sau serial (Paradox și Bentel), 6 porturi bidirecționale programabile; comunicare integrală a evenimentelor, două socluri SIM pentru backup prin alt operator GSM; funcționeaza DOAR impreună cu dispecer..
COMUNICATOR SEKA BUS COMBO
SPECIFICATII TEHNICE: Modul de comunicare abonat dedicat centralelor DSC PowerSeries, comunicare cu pana la 4 dispecerate (1 GPRS+ 3 IP); două socluri SIM pentru backup prin alt operator GSM; configurare si control de la distantă prin WEB accesibil pe bază de parolă si nivel de acces; 6 porturi configurabile de intrare/ie..
COMUNICATOR SEKA CID
SPECIFICATII TEHNICE: Modul GPRS abonat universal (compatibil cu orice centrală de alarmă care deține comunicator telefonic digital), emulează o linie PSTN pentru receptia semnalelor in format DTMF ContactID, 6 porturi programabile bidirectionale, doua socluri SIM pentru backup prin alt operator GSM...
COMUNICATOR SEKA CID COMBO
SPECIFICATII TEHNICE: Modul de comunicare abonat universal, PSTN + GPRS + IP; comunică cu pană la 4 dispecerate (1 GPRS + 3 IP); două socluri SIM pentru backup prin alt operator GSM, configurare si control de la distantă prin WEB accesibil pe baza de parola si nivel de acces, activare porturi configurabile din dispecerat ..
COMUNICATOR UNIVERSAL SEKA SMS
SPECIFICATII TEHNICE: Modul GSM de trimitere SMS-uri, comanda activare port prin SMS sau apel de la telefoane autorizate universal pentru orice tip de centrala; se poate conecta direct la magistrala centralelor DSC pentru trimiterea descriptiva a evenimentelor prin SMS...
COMUNICATOR DSC IP T-LINK 300 (ETHERNET)
SPECIFICATII TEHNICE: Modul comunicator IP (Contact ID, SIA) universal, preia informatiile de la unitatile de alarma prin linia de telefon simulata. Functioneaza cu orice tip de centrala de alarma care dispune de un comunicator telefonic, care transmite in Contact ID sau SIA, dispune de intrari de alarma si iesiri de coma..
COMUNICATOR DSC GSM/GPRS GS 3105 K
SPECIFICATII TEHNICE: Modul de comunicare universal GSM/GPRS compatibil cu Sur-Gard System I,II,III, simuleaza linie telefonica PSTN pentru comunicare in format ContactID, backup pe GSM in caz de probleme pe linia telefonica, 3 PGM-uri, activare prin apel/sms de la 100 apelanti...
COMUNICATOR VOCAL PENTRU CENTRALE PARADOX - VDMP3
SPECIFICATII TEHNICE: Apelator telefonic vocal (plug-in) • inregistreaza un indicator (Site ID) pentru a permite identificarea locatiei (ex. „Str. Berzei”); necesita EVO v2.10 pentru programare • apeleaza pana la 8 numere de telefon, pentru raportarea alarmelor la efracţie, panică sau incendiu, folosind mesaje preînregist..
COMUNICATOR IP PENTRU CENTRALE PARADOX - IP150
SPECIFICATII TEHNICE: Modul internet (inlocuieste IP100) • compatibilitate: SP (v2.10 sau peste), MG (v2.10 sau peste) si EVO • suport SSL pentru securizarea e-mailurilor • suport HTTPS • cele doua I/O de pe placa pot fi configurate: - ca intrari de zona cand servesc la trimitere e-mailuri la declansarea zonei respective;..
COMUNICATOR GSM/GPRS PENTRU CENTRALE PARADOX - PCS 250
SPECIFICATII TEHNICE:Modul GSM / GPRS •  compatibilitate: SP, MG, EVO • raportare via GPRS a evenimentelor sistemului către receptorul de monitorizare GPRS/IP: IPR512 şi/sau software IP/GPRS: IPRS-7 • raportare via GSM a evenimentelor sistemului către un dispecerat analogic (CID, SIA)• raportare prin mesaje text: notifi..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)