Filtrare

 • Pret
  Lei - Lei
 • Numar de famili
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Numar Posturi Interior
  0
 • Producator
  0
Set Interfon Case/Vile

Interfon pentru case sau vile este foarte necesar in cazurile in care poarta de acces in curte este situata la distanta mare de casa si sunteti nevoiti sa iesiti din casa, pe zapada, ploaie sau soare, sa deschideti poarta. Dumneavoastra hotarati din casa daca permiteti accesul in curte sau nu.

Sortare după:
Produse pe pagină:
 SET INTERFON COMMAX DR-6AM 1-6 Apartamente/Case
DESCRIERE : Instalatie de tip INTERFON AUDIO, destinat pentru locatiile unde sunt necesare pana la 1-6 de posturi ( sediu firme, blocuri de locuinte, case, ansambluri rezidentile), in vederea limitari  accesului persoanelor straine.  Pentru acces in imobil, beneficiari pot folosi cartele de proximitate sau tag-uri. ..
SET COMPLET INTERFON COMMAX 1 POST RM201HA
DESCRIERE : Interfon post exterior metalic, post interior tip  telefon. Posibiliate de deschidere yala electromagnetica sau electromagnet. Comunicatie bi-directionala. Ideal pentru controlul accesul dar si pentru confortul dumnevoastra. Sistemul se poate extinde cu inca un post interior. SETUL CONTINE: 1 PANOU &..
SET INTERFON COMMAX DR-8AM 1-8 Apartamente/Case
DESCRIERE : Instalatie de tip INTERFON AUDIO, destinat pentru locatiile unde sunt necesare pana la 1-8 de posturi ( sediu firme, blocuri de locuinte, case, ansambluri rezidentile), in vederea limitari  accesului persoanelor straine.  Pentru acces in imobil, beneficiari pot folosi cartele de proximitate sau tag-uri. ..
SET COMPLET INTERFON COMMAX 1 POST RM201HD
DESCRIERE : Interfon post exterior metalic, post interior tip  telefon. Posibiliate de deschidere yala electromagnetica sau electromagnet. Comunicatie bi-directionala. Ideal pentru controlul accesul dar si pentru confortul dumnevoastra. Sistemul se poate extinde cu inca un post interior.SETUL CONTINE:1 PANOU  EXT..
SET INTERFON COMMAX DR-10AM 1-10 Apartamente/Case
DESCRIERE : Instalatie de tip INTERFON AUDIO, destinat pentru locatiile unde sunt necesare pana la 1-10 de posturi ( sediu firme, blocuri de locuinte, case, ansambluri rezidentile), in vederea limitari  accesului persoanelor straine.  Pentru acces in imobil, beneficiari pot folosi cartele de proximitate sau tag-uri...
SET COMPLET INTERFON COMMAX 2 POSTURI DR-2UM
DESCRIERE : Interfon post exterior metalic, post interior tip  telefon. Posibiliate de deschidere yala electromagnetica sau electromagnet. Comunicatie bi-directionala. Ideal pentru controlul accesul dar si pentru confortul dumnevoastra. Sistemul se poate extinde cu inca un post interior.SETUL CONTINE :1 PANOU  EX..
SET INTERFON COMMAX DR-12AM 1-12 Apartamente/Case
DESCRIERE : Instalatie de tip INTERFON AUDIO, destinat pentru locatiile unde sunt necesare pana la 1-12 de posturi ( sediu firme, blocuri de locuinte, case, ansambluri rezidentile), in vederea limitari  accesului persoanelor straine.  Pentru acces in imobil, beneficiari pot folosi cartele de proximitate sau tag-uri...
SET COMPLET INTERFON COMMAX 2 POSTURI RM302KS
DESCRIERE : Interfon post exterior metalic, post interior tip  telefon. Posibiliate de deschidere yala electromagnetica sau electromagnet. Comunicatie bi-directionala. Ideal pentru controlul accesul dar si pentru confortul dumnevoastra. Sistemul se poate extinde cu inca un post interior.SETUL CONTINE:1 PANOU  EX..
SET INTERFON COMMAX DR-16AM 1-16 Apartamente/Case
DESCRIERE : Instalatie de tip INTERFON AUDIO, destinat pentru locatiile unde sunt necesare pana la 1-16 de posturi ( sediu firme, blocuri de locuinte, case, ansambluri rezidentile), in vederea limitari  accesului persoanelor straine.  Pentru acces in imobil, beneficiari pot folosi cartele de proximitate sau tag-uri...
SET INTERFON COMPLET COMMAX 2 POSTURI RM302K
DESCRIERE : Interfon post exterior metalic, post interior tip  telefon. Posibiliate de deschidere yala electromagnetica sau electromagnet. Comunicatie bi-directionala. Ideal pentru controlul accesul dar si pentru confortul dumnevoastra. Sistemul se poate extinde cu inca un post interior.SETUL CONTINE:1 PANOU  EX..
Afişare 1 - 10 din 11 (2 pagini)