Filtrare

 • Pret
  Lei - Lei
 • Numar de famili
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Numar Posturi Interior
  0
 • Producator
  0
  0
Set Interfon Blocuri

Mai mult decat necesar, controlul accesului intr-o scara de bloc, s-a transformat in timp, intr-o necesitate care ofera locatarilor in primul rand siguranta, confort si control sporit al accesului in bloc si implicit reducerea cazurilor de spargeri de apartamente in imobilul respectiv.

Sortare după:
Produse pe pagină:
 SET INTERFON COMMAX DR-6AM 1-6 Apartamente/Case
DESCRIERE : Instalatie de tip INTERFON AUDIO, destinat pentru locatiile unde sunt necesare pana la 1-6 de posturi ( sediu firme, blocuri de locuinte, case, ansambluri rezidentile), in vederea limitari  accesului persoanelor straine.  Pentru acces in imobil, beneficiari pot folosi cartele de proximitate sau tag-uri. ..
SET INTERFON COMMAX DR-8AM 1-8 Apartamente/Case
DESCRIERE : Instalatie de tip INTERFON AUDIO, destinat pentru locatiile unde sunt necesare pana la 1-8 de posturi ( sediu firme, blocuri de locuinte, case, ansambluri rezidentile), in vederea limitari  accesului persoanelor straine.  Pentru acces in imobil, beneficiari pot folosi cartele de proximitate sau tag-uri. ..
SET INTERFON COMMAX DR-10AM 1-10 Apartamente/Case
DESCRIERE : Instalatie de tip INTERFON AUDIO, destinat pentru locatiile unde sunt necesare pana la 1-10 de posturi ( sediu firme, blocuri de locuinte, case, ansambluri rezidentile), in vederea limitari  accesului persoanelor straine.  Pentru acces in imobil, beneficiari pot folosi cartele de proximitate sau tag-uri...
SET INTERFON COMMAX DR-12AM 1-12 Apartamente/Case
DESCRIERE : Instalatie de tip INTERFON AUDIO, destinat pentru locatiile unde sunt necesare pana la 1-12 de posturi ( sediu firme, blocuri de locuinte, case, ansambluri rezidentile), in vederea limitari  accesului persoanelor straine.  Pentru acces in imobil, beneficiari pot folosi cartele de proximitate sau tag-uri...
SET INTERFON COMMAX DR-16AM 1-16 Apartamente/Case
DESCRIERE : Instalatie de tip INTERFON AUDIO, destinat pentru locatiile unde sunt necesare pana la 1-16 de posturi ( sediu firme, blocuri de locuinte, case, ansambluri rezidentile), in vederea limitari  accesului persoanelor straine.  Pentru acces in imobil, beneficiari pot folosi cartele de proximitate sau tag-uri...
SET INTERFON DIGITALAS BLOC MAX 244 Apartamente
DESCRIERE : Instalatie de tip INTERFON AUDIO DIGITAL, destinat pentru locatiile unde sunt necesare pana la 254 de posturi ( sediu firme, blocuri de locuinte), in vederea limitari  accesului persoanelor straine.  Pentru acces in imobil, beneficiari pot folosi cartele de proximitate sau tag-uri. Accesul persoanelor ca..
SET INTERFON COMMAX LASKOMEX BLOC MAX 255 Apartamente
DESCRIERE : Instalatie de tip INTERFON AUDIO DIGITAL, destinat pentru locatiile unde sunt necesare pana la 255 de posturi ( sediu firme, blocuri de locuinte), in vederea limitari  accesului persoanelor straine.  Pentru acces in imobil, beneficiari pot folosi cartele de proximitate sau tag-uri. Acces persoanelorul ca..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)