Interfoane case/vile

Interfonul este un dispozitiv care ofera acces in cadrul locuintei in care ai domiciliu: fie casa sau apartament. Interfoanele au anumite chei de acces in baza carora poti sa ai acces in bloc sau casa.Siguranta este o prioritate care nu trebuie lasata la o parte, astfel prin montarea unui interfon impiedici aparitia persoanelor straine in incinta blocului sau a casei.

Interfoanele au sistem audio astfel incat sa poti purta o conversatie cu cei care opteaza pentru numarul apartamentului tau. Pe langa acest sistem, ai la dispozitie chei si un tag de acces. Totul va fi mult mai simplu si mai usor, plus ca vei beneficia si de confort.

Nu este foarte greu sa utilizezi acest sistem al interfonului. In casa ai doar post interfon de interior audio,butoane luminoase, convorbire si acces. Pentru intrarea in locuinta ai la dispozitie cheie si tag de acces. In functie de dispozitv, poti avea si cu touch, depinde foarte mult de cat de mult vrei sa investesti. Orice ai alege, vei avea un  confort raportat la caracteristicele fiecarui dispozitiv.

Pentru tine punem la dispozitie posturi interioare Audio Smart( cu functia de full-duplex, hands free si tastaura luminta), pana la yala electromagnetica inteligenta, doze derivatie audio, taguri de proximitate si unitate de comanda si alimentare.  Acestea iti ofera si confort si usurinta in utilizare

Scroll to top
Call Now Button