Sortare după:
Produse pe pagină:
 SET INTERFON COMMAX DR-6AM 1-6 Apartamente/Case
DESCRIERE : Instalatie de tip INTERFON AUDIO, destinat pentru locatiile unde sunt necesare pana la 1-6 de posturi ( sediu firme, blocuri de locuinte, case, ansambluri rezidentile), in vederea limitari  accesului persoanelor straine.  Pentru acces in imobil, beneficiari pot folosi cartele de proximitate sau tag-uri. ..
SET VIDEOINTERFON COLOR COMMAX ECOSET Lite
DESCRIERE : Videointerfonul Ecoset Lite Commax  CDV-43K are un monitor color TFT LCD cu diagonala 4.3 inch (11 cm), un receptor audio detasabil de tipul telefoanelor cu fir cu panou cu butoane sensibile la atingere. Setul accepta in configuratie maxima 1 camera + 2 monitoare + 2 extensii audio DP-4VHP. SETUL CONTI..
SET COMPLET INTERFON COMMAX 1 POST RM201HA
DESCRIERE : Interfon post exterior metalic, post interior tip  telefon. Posibiliate de deschidere yala electromagnetica sau electromagnet. Comunicatie bi-directionala. Ideal pentru controlul accesul dar si pentru confortul dumnevoastra. Sistemul se poate extinde cu inca un post interior. SETUL CONTINE: 1 PANOU &..
SET INTERFON COMMAX DR-8AM 1-8 Apartamente/Case
DESCRIERE : Instalatie de tip INTERFON AUDIO, destinat pentru locatiile unde sunt necesare pana la 1-8 de posturi ( sediu firme, blocuri de locuinte, case, ansambluri rezidentile), in vederea limitari  accesului persoanelor straine.  Pentru acces in imobil, beneficiari pot folosi cartele de proximitate sau tag-uri. ..
SET VIDEOINTERFON COLOR COMMAX ECOSET
DESCRIERE : Setul de videointerfon Commax ECO SET se instaleaza foarte simplu si rapid, cablarea fiind pe 4 fire de la monitor la camera si pe 4 fire de la camera la yala. Camera are vedere pe timp de noapte iar unghiul este reglabil. Atat imaginea cat si sunetul videinterfonului Commax sunt impecabile oferind un confort sp..
SET COMPLET INTERFON COMMAX 1 POST RM201HD
DESCRIERE : Interfon post exterior metalic, post interior tip  telefon. Posibiliate de deschidere yala electromagnetica sau electromagnet. Comunicatie bi-directionala. Ideal pentru controlul accesul dar si pentru confortul dumnevoastra. Sistemul se poate extinde cu inca un post interior.SETUL CONTINE:1 PANOU  EXT..
SET INTERFON COMMAX DR-10AM 1-10 Apartamente/Case
DESCRIERE : Instalatie de tip INTERFON AUDIO, destinat pentru locatiile unde sunt necesare pana la 1-10 de posturi ( sediu firme, blocuri de locuinte, case, ansambluri rezidentile), in vederea limitari  accesului persoanelor straine.  Pentru acces in imobil, beneficiari pot folosi cartele de proximitate sau tag-uri...
SET VIDEOINTERFON COLOR COMMAX ECOSET H
DESCRIERE : Set videointerfon Commax ECO SET H color format din monitor TFT de 4 inch Hands-Free CDV-40Q si camera DRC-40K. Setul de videointerfon Commax ECO SET H se instaleaza foarte simplu si rapid. Camera are vedere pe timp de noapte iar unghiul este reglabil. Atat imaginea cat si sunetul videinterfonului Commax sunt imp..
SET COMPLET INTERFON COMMAX 2 POSTURI DR-2UM
DESCRIERE : Interfon post exterior metalic, post interior tip  telefon. Posibiliate de deschidere yala electromagnetica sau electromagnet. Comunicatie bi-directionala. Ideal pentru controlul accesul dar si pentru confortul dumnevoastra. Sistemul se poate extinde cu inca un post interior.SETUL CONTINE :1 PANOU  EX..
SET INTERFON COMMAX DR-12AM 1-12 Apartamente/Case
DESCRIERE : Instalatie de tip INTERFON AUDIO, destinat pentru locatiile unde sunt necesare pana la 1-12 de posturi ( sediu firme, blocuri de locuinte, case, ansambluri rezidentile), in vederea limitari  accesului persoanelor straine.  Pentru acces in imobil, beneficiari pot folosi cartele de proximitate sau tag-uri...
Afişare 1 - 10 din 17 (2 pagini)