Filtrare

 • Pret
  Lei - Lei
 • Producator
  0
  0
USI GARAJ

Alegerea automatizarii se face in functie de marimea usii de garaj, iar kiturile vin pregatite pentru instalare cu 2 telecomenzi incluse. Se pot achiztiona separat telecomenzi.  Aceste automatizari de usi de garaj se preteaza pentru aplicatii rezidentiale sau aplicatii comerciale mici.Cu ajutorul unei automatizari de usa de garaj nu trebuie sa te dai jos din masina in ploaie pentru a deschide usa de garaj. Sunt foarte usor de folosit si se pot deschide din telecomanda, optional se poate instala un controler gsm pentru a fi deschise cu ajutorul unui telefon mobil.

Sortare după:
Produse pe pagină:
KIT USA GARAJ  BENINCA PREMIUM
DESCRIERE KIT : Kit automatizare usi de garaj sectionale format din motor (alimentare centrala 220V AC, ciclu operare 80%, alimentare motor 24V DC, putere 140W, cuplu 600N, limit switches standard, viteza deschidere 6,5/4,8m/sec) cu receptor radio inclus, dispozitiv de codificare pentru detectia obstacolelor, sistem de invat..
KIT USA GARAJ  BYOU PREMIUM
DESCRIERE KIT : Kit format din motor 24Vdc pentru usi de garaj de maxim 2,6m inaltime si 3,5m latime, unitate de control, receptor radio si encoder incorporat, 1 telecomanda 433,92 MHz 3 canale, sina preasamblata de 3 m completa inclusiv curea.     La cerere se poate comanda in functie de culoare si usa de gar..
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)