Filtrare

 • Pret
  Lei - Lei
 • Producator
  0
  0
PORTI

Sistemele de deschidere automata a portilor batante sau culisante sunt cunoscute sub numele generic de automatizari porti. Acestea sunt fabricate si oferite pentru destinatii variante de la uz rezidential pana la uz industrial. Caracteristicile de baza pentru alegerea corecta a sistemului de automatizare de poarta batanta sau culisanta sunt: tipul de deschidere (batanta sau culisanta), dimensiunea, greutatea si regimul de lucru (deschideri/ora). Actionarea sistemelor de automatizari porti batante sau culisante se poate face cu telecomanda, cartela acces, cod, cheie, buton sau cu controllere gsm care va permite deschiderea de la distanta a porti automate. Se poate seta si pentru deschidere pietonala.

Sortare după:
Produse pe pagină:
KIT POARTA BATANTA BYOU CLASIC
DESCRIERE KIT : Kit format din 2 actuatoare 24Vdc pentru porti de maxim 2x1,8m, un controller CP.BTY cu receptor radio incorporat, o pereche de fotocelule, o lampa de semnalizare 24Vdc cu antena incorporata, un selector cheie, doua telecomenzi 3 canale, 1 placuta de avertizare, DVD cu instructiuni de instalare.SPECIFICATII T..
KIT POARTA BATANTA PROTECO CLASIC E3
DESCRIERE KIT : Kit porti batante: doua actuatoare ELITE 3 (220V), unitate de comanda Q60AR cu receptor radio, o telecomanda, lampa de semnalizare, selector cu cheie, un set de fotocelule,  set accesorii de fixare.  SPECIFICATII TEHNICE   Nivel de protectie : IP54Temperatura de functionare : -..
KIT POARTA BATANTA BENINCA  PBB1
DESCRIERE KIT : Kit automatizare pentru porti batante 2x2,5m, format din: doua actuatoare BILL30M (220V), controller HEADY cu receptor radio incorporat, o telecomanda, un set fotocelule, lampa de semnalizare, set elemente de fixare.SPECIFICATII TEHNICE   Nivel de protectie : IP54Temperatura de functionare ..
KIT POARTA BATANTA BENINCA  PBB2
DESCRIERE KIT : Kit automatizare pentru porti batante 2x2,1m, format din: doua actuatoare BILL30M (220V), controller HEADY cu receptor radio incorporat, o telecomanda, un set fotocelule, lampa de semnalizare, set elemente de fixare.SPECIFICATII TEHNICE   Nivel de protectie : IP54Temperatura de functionare :&nbs..
KIT POARTA BATANTA BYOU PREMIUM
DESCRIERE KIT : Kit format din 2 motoare 24Vdc cu brate articulate pentru porti de maxim 2x1,8m, unitate de control CP.PTY (incorporata in carcasa unuia dintre cele 2 motoare) cu receptor radio incorporat, o pereche de fotocelule, o lampa de semnalizare 24Vdc cu antena incoprorata, un selector cheie, doua telecomenzi 3 canal..
KIT POARTA BATANTA BENINCA  PBB3
DESCRIERE KIT: Kit automatizare pentru porti batante 2x3m, format din: doua actuatoare BOB30M 220V, controller HEADY cu receptor radio incorporat, o telecomanda, un set fotocelule, lampa de semnalizare, set elemente de fixare.SPECIFICATII TEHNICE   Nivel de protectie : IP54Temperatura de functionare : -20..
KIT POARTA BATANTA BENINCA  PBB4
DESCRIERE KIT: Kit pentru porti batante de maxim 2 x 5m, format din: doua actuatoare 220V, controler HEADY cu receptor radio incorporat, 1 telecomanda, 1 set fotocelule, set elemente de fixare. SPECIFICATII TEHNICE   Nivel de protectie : IP54Temperatura de functionare : -20℃ ~ +50℃Timp de deschid..
KIT POARTA BATANTA BENINCA  PBB5
DESCRIERE KIT : Kit pentru porti batante de maxim 2 x 3m, recomandat pentru porti cu stalp de sectiune mare, format din: doua motoare PR.45E, 2 brate articulate, controler BRAINY cu receptor radio incorporat, 1 set fotocelule, o telecomanda, set elemente de fixare, lampa de semnalizare.SPECIFICATII TEHNICE   Nivel ..
KIT POARTA BATANTA PROTECO PREMIUM  E4
DESCRIERE KIT : Kit porti batante: doua actuatoare de mare putere (220V), unitate de comanda Q80A cu receptor radio, doua telecomenzi, lampa de semnalizare, o pereche de fotocelule, set accesorii de fixare.SPECIFICATII TEHNICE   Nivel de protectie : IP54Temperatura de functionare : -20℃ ~ +70℃Timp de d..
KIT POARTA CULISANTA BENINCA  PCB500
DESCRIERE KIT : Kit pentru porti de maxim 500 Kg, format din: motor cu centrala inclusa (220V, cuplu 650N, viteza 10.5rot/min, ciclu operare 30%), o pereche fotocelule, receptor radio incorporat, o telecomanda, lampa semnalizare, selector cheie. Kitul contine si o cremaliera zincata (30x12x1000 mm).SPECIFICATII TEHNICE &..
Afişare 1 - 10 din 15 (2 pagini)