Filtrare

 • Pret
  Lei - Lei
 • Producator
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
Sisteme Stingere Incendiu

Scopul oricarui sistem de stingere este de a minimiza pierderile si daunele atât la nivelul bunurilor, cât si la nivelul persoanelor aflate în spatiul protejat. Apa este un agent de stingere excelent, datorita capacitatii de a absorbi caldura si de a opri procesul de ardere. Cu toate acestea, de multe ori, utilizarea apei poate dauna bunurilor. Deci, pentru zonele în care sunt pastrate bunuri de mare valoare apa nu este solutia ideala. Pentru astfel de situatii agentii de stingere gazosi si sistemele bazate pe aerosoli reprezintasolutia optima, deoarece acestia nu aduc pagube suplimentare. Procesul de stingere nu lasa reziduuri,astfel încât obiectele de valoare ramân impecabile.

Sortare după:
Produse pe pagină:
SISTEM de STINGERE cu APA-APA
Descriere Sistem : Sistemul de stingere cu sprinklere apa-apa (umed) este cel mai simplu si cel mai utilizat sistem in instalatiile cu sprinklere. Reteaua de distributie este plina cu apa sub presiune pana la capetele de sprinkler. In general, acest sistem poate fi instalat in orice loc care nu este supus riscului de inghet...
SISTEM de STINGERE cu APA-AER
Descriere Sistem : Astfel de sisteme  instalează în spaţiile depozitelor neizolate termic, rampelor de încărcare, garajelor comune şi în toate spaţiile în care temperatura poate scădea sub punctul de îngheţ. În cazul acestui sistem, conductele de distribuţie de la ventilul de comandă la capetele de sprinkler sunt , spre..
SISTEM de STINGERE cu PREACTIUNE
Descriere Sistem :  Sistemele de stingere sprinklere cu preactiune este un sistem de stingere cu retea de sprinklere uscate. Deosebirea fata de celelalte tipuri de sprinklere este ca pentru ca apa sa fie pulverizata, este nevoie de indeplinirea a doua conditii: detectarea unui incendiu de catre un detector de fum si spa..
SISTEM de STINGERE DRENCERE.
Descriere Sistem :  Aceste sisteme utilizeaza sprinklerele deschise (fara fiola si cu orificiul permanent deschis). Sunt utilizate atat pentru stingerea focului cat si la crearea perdelelor de apa pentru contracararea propagării incendiilor.Mod de Functionare:  Conductele sunt pline cu apa numai pana la vana de com..
SISTEM de STINGERE cu GAZ INERGEN
Mod de Functionare : Sistemele de stingere incendiu cu INERGEN au la baza principiul reducerii concentratiei de oxigen in interiorul volumului protejat sub nivelul de intretinere a combustiei. Dupa deversarea gazului INERGEN, persoanele aflate in incinta protejata pot sa respire confortabil, intrucat usoara crestere a concen..
SISTEM de STINGERE cu GAZ NOVEC
Mod de Functionare :  Sistemele de stingere cu Novec 1230 sunt proiectate pentru a stinge incendii de tip A,B si C. Fiind electric neconductiv, sistemele cu NOVEC sunt folosite pentru stingeri in incinte dotate cu echipament electric. Agentul NOVEC 1230 este stocat in recipienti presurizati cu azot la o presiunea de 24 ..
SISTEM de STINGERE cu GAZ FM 200
Mod de Functionare:  Fata de alta sisteme de stingere cu gaz, FM200 este mai avantajos datorita  cantitati reduse de agent necesara pentru suprimarea unui incendiu. Incendiile de tip A, B si C sunt stinse foarte rapid, in mai putin de 10 secunde, ceea ce minimizeaza toxicitatea atmosferica precum si generarea de fu..
SISTEM de STINGERE cu AEROSOLI
Descriere Sistem:  Sistemele cu aerosoli reprezinta o alternativa economica de stingere si utilizeaza ca agent de stingere aerosoli de sodiu si potasiu. Mod de Functionare:  Agentul de stingere rupe lantul reactiei de combustie intrucat particulele aerosolului creaza o suprafata larga pentru capturarea radicali..
SISTEM de STINGERE cu SPUMA
Descriere Sistem :  Sistemele de stingere cu spuma se utilizează cu precădere pentru stingerea incendiilor generate de lichide inflamabile, pentru stingerea incendiilor de hidrocarburi (motorină, petrol, benzină) si actioneaza prin formarea unei paturi izolatoare intre materia incendiata (carburant) si oxigenul care in..
SISTEM de STINGERE pentru BUCATARII
Descriere Sistem :  Protejarea la incendiu a bucatariilor profesionale este realizata de un sistem de stingere care foloseste un agent chimic pe baza de sare de potasiu.Mod de Functionare: In stare lichida la temperatura si presiune ambientala, agentul de stingere este deversat printr-o retea de duze asupra grasimilor ..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)