Filtrare

 • Pret
  Lei - Lei
 • Numar bucle
  0
  0
 • Numar de senzori
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Producator
  0
  0
Sisteme Detectie Incendiu Adresabile

De se SISTEM ADRESABIL ?

Cele mai bune sisteme de detectie la incendiu sunt cele adresabile, care spre deosebire de cele convectionale, se instaleaza mult mai usor si se conecteaza intr-o singura bucla. Ofera informatii despre componentele sistemului, in plus un sistem de detectie la incendiu adresabil functioneaza si daca o piesa se defecteaza. In cazul in care este in pericol, acel senzor determina exact unde se afla pericolul. Daca aveti, de exemplu, 40 de detectoare intr-o cladire de birouri este extrem de greu sa aflati unde exact sa cauti zona cu problema. Cu ajutorul acestui dispozitiv detectati din prima locul cu pricina.

Sortare după:
Produse pe pagină:
SISTEM ANTIINCENDIU ADRESABIL UTC-KILSEN KFP-AF1-FB2-45 50DFA
DESCRIERE SISTEM : Sistem complet de detectie si semnalizare incendiu de la UTC-KILSEN cu 50 detectori de fum adresabili, butoane de panica incendiu si sirene de incendiu de interior si exterior autoprotejata, de culoare rosie. Sistemul se poate suplimenta pana la cu detectori de fum, temperatura sau butoane de incendiu. Ce..
SISTEM ANTIINCENDIU ADRESABIL UTC-KILSEN KFP-AF1-FB2-45 80DFA
DESCRIERE SISTEM : Sistem complet de detectie si semnalizare incendiu de la UTC-KILSEN cu 80 detectori de fum adresabili, butoane de panica incendiu si sirene de incendiu de interior si exterior autoprotejata, de culoare rosie. Sistemul se poate suplimenta pana la cu detectori de fum, temperatura sau butoane de incendiu. Ce..
SISTEM ANTIINCENDIU ADRESABIL UTC-KILSEN KFP-AF1-FB2-45 100DF
DESCRIERE SISTEM : Sistem complet de detectie si semnalizare incendiu de la UTC-KILSEN cu 100 detectori de fum adresabili, butoane de panica incendiu si sirene de incendiu de interior si exterior autoprotejata, de culoare rosie. Sistemul se poate suplimenta pana la cu detectori de fum, temperatura sau butoane de incendiu. C..
SISTEM ANTIINCENDIU ADRESABIL UTC-KILSEN KFP-AF1-FB2-45 150DF
DESCRIERE SISTEM : Sistem complet de detectie si semnalizare incendiu de la UTC-KILSEN cu 150 detectori de fum adresabili, butoane de panica incendiu si sirene de incendiu de interior si exterior autoprotejata, de culoare rosie. Sistemul se poate suplimenta pana la cu detectori de fum, temperatura sau butoane de incendiu. C..
SISTEM ANTIINCENDIU ADRESABIL UTC-KILSEN KFP-AF1-FB2-45 200DF
DESCRIERE SISTEM : Sistem complet de detectie si semnalizare incendiu de la UTC-KILSEN cu 200 detectori de fum adresabili, butoane de panica incendiu si sirene de incendiu de interior si exterior autoprotejata, de culoare rosie. Sistemul se poate suplimenta pana la cu detectori de fum, temperatura sau butoane de incendiu. C..
SISTEM ANTIINCENDIU ADRESABIL UTC-KILSEN KFP-AF1-FB2-45 250DFA
DESCRIERE SISTEM : Sistem complet de detectie si semnalizare incendiu de la UTC-KILSEN cu 250  detectori de fum adresabili, butoane de panica incendiu si sirene de incendiu de interior si exterior autoprotejata, de culoare rosie. Sistemul se poate suplimenta pana la cu detectori de fum, temperatura sau butoane de incen..
SISTEM ANTIINCENDIU ADRESABIL UTC-KILSEN KFP-AF1-FB2-45 300DFA
DESCRIERE SISTEM : Sistem complet de detectie si semnalizare incendiu de la UTC-KILSEN cu 300 detectori de fum adresabili, butoane de panica incendiu si sirene de incendiu de interior si exterior autoprotejata, de culoare rosie. Sistemul se poate suplimenta pana la cu detectori de fum, temperatura sau butoane de incendiu. C..
SISTEM ANTIINCENDIU ADRESABIL UTC-KILSEN KFP-AF1-FB2-45 400DFA
DESCRIERE SISTEM : Sistem complet de detectie si semnalizare incendiu de la UTC-KILSEN cu 400 detectori de fum adresabili, butoane de panica incendiu si sirene de incendiu de interior si exterior autoprotejata, de culoare rosie. Sistemul se poate suplimenta pana la cu detectori de fum, temperatura sau butoane de incendiu. C..
SISTEM ANTIINCENDIU ADRESABIL BENTEL FIRECLASS FC501 50DFA
DESCRIERE SISTEM:  SISTEMUL ANTIINCENDIU BENTEL  este un kit antiincendiu adresabil format din centrala de incendiu BENTEL adresabila,  de detectori de fum adresabili si elementele auxiliare necesare. Centrala de incendiu este recomandata pentru sisteme medii si marii. Centrala de incendiu are sursa si transfor..
SISTEM ANTIINCENDIU ADRESABIL BENTEL FIRECLASS FC501 80DFA
DESCRIERE SISTEM:  SISTEMUL ANTIINCENDIU BENTEL  este un kit antiincendiu adresabil format din centrala de incendiu BENTEL adresabila,  de detectori de fum adresabili si elementele auxiliare necesare. Centrala de incendiu este recomandata pentru sisteme medii si marii. Centrala de incendiu are sursa si transfor..
Afişare 1 - 10 din 16 (2 pagini)