Filtrare

  • Pret
    Lei - Lei
  • Producator
    0
Sisteme de Desfumare

Ce este desfumarea? O proiectare riguroasa a sistemului de desfumare este importanta in spatiile mari unde nu este posibila o compartimentare in vederea limitarii propagarii focului ( atriumuri, depozite, etc. ) si unde, din aceasta cauza, caile de evacuare devin foarte vulnerabile. Sistemele de desfumare minimizeaza in aceste zone riscul colapsului structurii cladirii prin evacuarea gazelor fierbinti si reduce pierderea vizibilitatii ( pentru evacuarea persoanelor si interventia eficienta a echipelor specializate ).

Sortare după:
Produse pe pagină:
Desfumarea Naturala
Desfumarea Naturala: Desfumarea prin tiraj natural se realizează prin evacuarea fumului prin trape de desfumare decupate in partea superioara a fatadei sau in acoperis (zenitale ). Compensarea cu aer proaspat se face prin grile de introducere de aer...
Desfumare Mecanica
Desfumarea Mecanica:  Pentru a preveni acumularea fumului rezultat dintr-un incendiu in oricare spaţiu subteran sau suprateran inchis unde nu se poate face o desfumare naturala, se impune instalarea unui sistem de exhaustare mecanica a fumului si a gazelor fierbinti si de introducere ( tot pe cale mecanica ) de aer proa..
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)